Keramische terrastegel Cerasolid Suomi Cream 45x90x3 cm

Productnummer: TV14320 Keramische terrastegel Cerasolid Suomi Cream 45x90x3 cm

€ 67,31 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Cerasolid Suomi Cream 45x90x3 cm

  • Gaan een levenlang mee
  • Fraaie houtlook
  • Originele maatvoering
  • A-kwaliteit van Tuinvisie

Keramische terrastegel Cerasolid Suomi Cream 45x90x3 cm

Deze prachtige Keramische terrastegels Suomi Cream van A - merk Tuinvisie hebben een prachtige houtlook. Met deze moderne 45x90x3cm tegels van keramiek geniet u van uw gewenste houtlook en profiteert u van de vele voordelen van keramiek. Met deze waanzinnige tegels ziet uw terras er enorm luxe uit. Bovendien is uw terras zeer duurzaam, keramiek heeft namelijk de eigenschap dat het een levenlang mee gaat. Door de realistische houtlook van keramiek kunt u eenvoudig hout verwerken in uw tuin zonder splinters te krijgen, ideaal. Deze terrastegels van keramiek hebben dus eigenlijk alleen maar pluspunten!

Wat zijn de voordelen van keramiek?

De pluspunten, naast het te gekke uiterlijk, van keramische tuintegels zijn enorm. Keramiek is niet poreus en is daarom is er voor vocht en vuil geen spel. Door dit kenmerk hechten mos en algen zich niet aan uw luxe tuintegels. Dit zorgt er automatisch voor dat het schoonmaken van uw terras sneller gaat dan bij bijvoorbeeld gewone betontegels. Deze prachtige Cerasolid Suomi Cream tegels met houtlook zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk. Ze zijn ook Krasvast, kleurvast, slijtvast en maatvast. Deze tegels, en dus ook uw terras, zijn bijzonder duurzaam gaan en een leven lang mee.

Twijfelt u nog?

Weet u niet zeker of dit de juiste tegels voor uw terras zijn? Kijk dan even in ons uitgebreide keramische terrastegels assortiment. Of kijk in ons assortiment keramische terrastegels met houtlook. U vindt ongetwijfeld de perfecte tegel die uw tuin de finishing touch geeft.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw Cerasolid keramische terrastegels met houtlook van Gardenlux en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische terrastegel Cerasolid Suomi Cream 45x90x3 cm Keramische terrastegel Cerasolid Suomi Cream 45x90x3 cm Keramische terrastegel Cerasolid Suomi Cream 45x90x3 cm Op voorraad
€ 67,31 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!