Keramische Terrastegel Cera4Line Mento Concrete Taupe 60x60x4cm Gardenlux

Productnummer: GL00951   |   Leggemak van betontegels

€ 64,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische Terrastegel Cera4Line Mento Concrete Taupe 60x60x4cm Gardenlux

  • Kleurvaste terrastegels
  • Te leggen in normaal zandbed van straatzand
  • Met afstandhouders voor gelijke voegen
  • Hoge stroefheid om gladheid te voorkomen
  • Niet geschikt voor een oprit

Keramische Terrastegel Cera4Line Mento Concrete Taupe 60x60x4cm Gardenlux

De Cera4Line Mentho 60x60x4cm Concrete Taupe is de betaalbare oplossing voor keramiek in uw tuin. De Cera4Line Mentho 60x60x4cm Concrete Taupe bestaat uit 3 cm beton en 1 cm keramiek. De keramische laag is verlijmd op de betontegel van 60x60 cm. Deze keramische tegels voor buiten geven uw tuin warmte en sfeer.

De toplaag is stroef om gladde terrastegels te voorkomen. De terrastegels zijn bestand tegen hitte en vorst en makkelijk schoon te houden.

Het voordeel van dit type keramische tegel voor buiten is dat ze eenvoudig te verwerken zijn. U legt de 60x60 terrastegel in een normaal zandbed van straatzand. De Cera4Line Mentho Taupe van Gardenlux is voorzien van afstandhouders om makkelijk een voeg te creeëren. Lees ons stappenplan door voordat u begint met de aanleg van uw nieuwe terras.

Snelle levering

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit keramiektegels tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsmogelijkheden zoals iDEAL, creditcard, paypal, Afterpay en Spraypay. We bezorgen uw bestelling binnen 7 werkdagen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische tegel Cera4Line Mento Concrete Taupe 60x60x4 cm Keramische Terrastegel Cera4Line Mento Concrete Taupe 60x60x4cm Gardenlux   |   Leggemak van betontegels Op voorraad
€ 64,50 Per m2 incl. BTW