Keramische tegel Cera3Line Natura Grigia 40,7 x 80,7 x 3 cm

Productnummer: GL40800   |   Zeer eenvoudig te verwerken in zandbed

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 64,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tegel Cera3Line Natura Grigia 40,7 x 80,7 x 3 cm

  • Kleurvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Krasbestendig
  • Niet glad dankzij anti-slip laag
  • Niet geschikt voor oprit

Keramische tegel Cera3Line Natura Grigia 40,7 x 80,7 x 3 cm

Keramiek is de trend van nu wat tuintegels betreft. Keramische tegels kennen vele voordelen ten opzichte van conventionele tegels voor in de tuin. Keramiek is ontzettend hard, krijsvrij en uiterst duurzaam. Vuil en algen hebben nagenoeg geen kans om zich aan het oppervlak van de tegels te  hechten, hierdoor hoeft u bijna geen onderhoud te plegen aan uw keramische terras. Wilt u top kwaliteit keramiek? Kies dan voor deze Cera3Line Porcelain Natura Grigia in de afmeting 40x80 met een dikte van 3 cm.

Cera3Line, 3 cm dikke keramische tegels

De nieuwe serie van Gardenlux is nu te bestellen bij Gadero. De Cera3Line is een serie keramische tegels in verschillende natuurtinten. Hetgeen dat deze serie uniek maakt is dat deze een dikte van 3 cm hebben. De tegels zijn hierdoor net zo stevig als 4 cm tegels, maar een stukje lichter en goedkoper en u kunt ze in een gestabiliseerd zandbed leggen. Let wel op dat u een voegruimte van circa 5 mm aanhoudt voor het krimpen en uitzetten van de tegel. 

Snel geleverd in heel Nederland en Vlaanderen

Bestelt u keramiek bij ons dan wordt dat maximaal na 7 werkdagen bij u thuis geleverd. Bovendien geniet u bij ons van zeer gunstige thuiswinkel voorwaarden. U kunt bij ons ook kiezen voor meerdere betaalopties zoals: Afterpay, Creditcard, Paypal en IDeal.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische Terrastegel Cera3Line Natura Grigia 40x80 dikte 3 cm Keramische Terrastegel Cera3Line Natura Grigia 40,7 x 80,7 x 3 cm   |   Zeer eenvoudig te verwerken in zandbed
€ 64,95 Per m2 incl. btw