Keramische Terrastegel Cera3Line Porcelain Pietra Leggera 60.70x60.7 dikte 3 cm

Productnummer: GL70705 Zeer eenvoudig te verwerken in zandbed

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 59,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Keramische Terrastegel Cera3Line Porcelain Pietra Leggera 60.70x60.7 dikte 3 cm

Bent u op zoek naar een zeer onderhoudsarme tegel voor een voordelige prijs? Koop dan nu deze prachtige Keramische Cera3Line Porcelain Pietra Leggara tegel bij uw sierbestratingexpert Gadero. De Cera3Line is een nieuwe serie van het merk Gardenlux. De tegels met een dikte van 3 cm zijn geschikt om te leggen in een gestabiliseerd zandbed. Qua stevigheid zijn deze tegels vergelijkbaar met 4 cm dikke keramische tegels.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Keramiek is een absolute topkeuze wat terrastegels betreft. Keramiek wint steeds meer aan populariteit in Nederland en omstreken. Dit komt door de unieke eigenschappen die dit materiaal te bieden heeft. Keramiek is niet alleen erg mooi en krasvrij, maar ook nog eens zeer duurzaam en onderhoudsarm. Keramiek is een steensoort die gebakken wordt in een oven, hierdoor wordt het oppvlak keihard. Omdat het oppervlak zo hard is hecten algen en vuil zich niet tot nauwelijks aan de steen. Door de behandeling die de stenen krijgen is het oppervlak vrijwel ondoordringbaar voor deze indringers. 

Vakkundig advies en snelle levering

Bij gadero kunt u altijd terecht voor deskundig advies op maat. Onze klantenservice staat u graag te woord en wij zullen u adviseren over de mogelijkheden in uw tuin en daarbij behorende producten. 

Bij Gadero bestelt u topkwaliteit keramiektegels tegen gunstige Thuiswinkel voorwaarden. Bovendien heeft u keuze uit diverse betalingsopties zoals ideal, creditcard, paypal, op rekening vooraf en achteraf betalen via afterpay.

Let op! Keramische terrastegels legt u altijd met een voeg van circa 5 mm breed. Ondanks de hoge dichtheid van keramiek wil het materiaal ook licht krimpen en uitzetten bij kou en warmte.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische Terrastegel Cera3Line Porcelain Pietra Leggera 60.70x60.7 dikte 3 cm Keramische Terrastegel Pietra Leggera 60,7 x 60,7 x 3 cm Zeer eenvoudig te verwerken in zandbed
€ 59,95 Per m2 incl. BTW