Keramische terrastegels Ceramica Ardesia Black 60 x 60 x 2 cm

Productnummer: GL90090   |   Zeer luxe en duurzame nieuwe lijn   |   Te zien in Gadero TV

€ 44,73 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegels Ceramica Ardesia Black 60 x 60 x 2 cm

  • Luxe Uitstraling
  • Zeer hard en krasvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Zeer eenvoudig te leggen in zandbed
  • Minimale afname 5 tegels

Keramische terrastegels Ceramica Ardesia Black 60 x 60 x 2 cm

Deze Keramische Tuintegel 60 x 60 cm Ceramica Ardesia black Dikte 2 cm per tegel van Gardenlux is een zeer duurzame en eenvoudig te verwerken terrastegel. Deze terrastegel van keramiek wordt geproduceerd in een zeer geavanceerde fabriek in Oekraïne. Dankzij het geavanceerde proces zijn deze tegels zeer hard, krasvrij, kleurvast en kleurecht zonder dat ze onbetaalbaar zijn geworden. Op de tegel met Italiaans design is een prachtig motief zichtbaar wat de tegels levendig en zeer luxe laat lijken. De motieven op de tegels bestaan uit meerdere prints en kunnen willekeurig worden gelegd.

Ook geschikt voor uw dakterras!

Vanwege het lichtgewicht van deze Ceramica Ardesia Black tuintegels zijn ze ook zeer geschikt voor een dakterras of een serre. Met deze zwarte tegels verruimd u uw binnenruimte terwijl u toch buiten kunt zitten. Deze terrastegels kopen zorgt ervoor dat u geen onderhoud meer heeft aan uw terras. De tegels zijn namelijk ongevoelig voor algen vorming en neemt geen vocht op omdat ze zeer hard zijn. Daarnaast is er een antislip laag meegebakken met de tegel tijdens het productie proces zodat u niet bang hoeft te zijn dat u uitglijdt over uw nieuwe tegels. 

Keramische tegels zelf leggen

1 zwarte keramische tegel is goed voor 0,36 m2 en de minimale bestelhoeveelheid is 5 tegels. Let op dat u deze keramische Ceramica plavuizen van 2 cm dik niet gebruikt voor een oprit. De tegels zijn enkel geschikt voor een serre, terras, looppas of een dakterras. Gebruik bij het leggen een zandlaag van minimaal 10 cm. Dit zandbed dat u dient aan te trillen kunt u op twee manieren aanleggen. 

1. U kunt gebruik maken van 8 cm stabilisatie zand met daarop een laag van 2 cm gewoon straatzand.
2. U kunt gewoon straat zand mengen met cement ofwel Trascement zodat u zelf stabilisatiezand creëert (25 kg per 5 m2). 

Dit zandbed moet liggen op een stevige ondergrond die bij voorkeur bestaat uit een laag puin van circa 20 cm. Deze puinlaag is tevens waterdoorlatend wat erg belangrijk is. Vergeet niet om ook uw opsluitbanden en voegmiddel aan uw bestelling toe te voegen. 

Snel bij u thuis geleverd

Koop nu uw keramische tegels voordelig bij sierbestrating specialist Gadero en krijg deze snel thuisbezorgd in heel Nederland. 

Kijk hieronder naar de aflevering keramische tegels leggen van Gadero TV voor leginstructies. Toch op zoek naar iets anders voor uw terras? Bekijk dan ook eens onze steenschotten.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Keramische terrastegels Ardesia Black Keramische terrastegels Ceramica Ardesia Black 60 x 60 x 2 cm   |   Zeer luxe en duurzame nieuwe lijn   |   Te zien in Gadero TV Op voorraad
€ 44,73 Per m2 incl. BTW