Keramische tegels Ceramica Ardesia Grey 60 x 60 x 2 cm

Productnummer: GL90093   |   Bekend van Gadero TV   |   Zeer luxueuze en duurzame nieuwe lijn

€ 44,73 Per m2 incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tegels Ceramica Ardesia Grey 60 x 60 x 2 cm

  • Luxe Uitstraling
  • Krasvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk te leggen in gestabiliseerd zandbed of op tegeldragers
  • Afname per 10 tegels

Keramische tegels Ceramica Ardesia Grey 60 x 60 x 2 cm

Zoekt u duurzaamheid in combinatie met een luxe uitstraling? Dan zijn deze Keramische Tuintegels 60 x 60 cm Ceramica Ardesia Grey met een dikte van 2 cm zeer geschikt voor uw tuin, serre of dakterras. Deze keramische tegels voor buiten zijn 2 cm dik en daardoor is het gewicht van deze tuintegel relatief laag. Dankzij het lichtgewicht kunt u ze gebruiken voor meerdere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een dakterras. A - merk Gardenlux heeft deze fraaie tegels een frisse kleur grijs gegeven. Dit creërt een helder aanzien in uw tuin.

 

Een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze

Keramische terrastegels zijn “gebakken” en hebben daarom een keiharde oppervlakte. De Keramische tegels die u bij Gadero koopt zijn slijtvast, kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Op de Keramische tegels komen bijna geen krassen en doordat ze kleurvast zijn zullen ze jarenlang mooi blijven. Naast dat ze al deze voordelen hebben, zijn ze ook maatvast en zeer eenvoudig te leggen. Vanwege de hoge kwaliteit van deze tegels zijn ze dus erg duurzaam. De terrastegels gaan een levenlang mee waardoor u ook nog eens aan het milieu denkt bij aankoop van deze terrastegels van keramiek. 

 

De Keramische tegel Ceramica Ardesia Grey (grijs) is ontworpen in Italië en daardoor hebben ze een luxe Italiaans design. Ze worden gefabriceerd in speciale geavanceerde fabrieken in Oekraïne, waardoor de tegels geen vocht opnemen. Het enige waar u op moeten letten bij de Ardesia Grey keramiek tegels, is dat ze met regen iets gladder kunnen zijn dan normale tegels. Echter zullen ze uiteraard niet spiegelglad worden aangezien ze behandeld zijn tegen gladheid.

In onze klustips leggen wij u stap voor stap uit hoe u het beste een terras van keramische tegels kunt leggen. 

 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw keramische terrastegels van Gardenlux bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.

Kijk hieronder naar de aflevering keramische tegels leggen van Gadero TV. Bekijk ook eens onze steenschotten als alternatief voor uw terras.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Hallo, in jullie filmpje van Gadero TV#19 promoten jullie de keramische terrastegels. Nu is mijn vraag om welke tegel het gaat in dit filmpje. Is dat toevallig de Ardesia black of grey? Wij zijn namelijk geïnteresseerd in deze soort tegel. Graag hoor ik van u Groeten Melissa

In het filmpje ziet u de grijze variant.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Ardesia Grey Keramische tegels Ceramica Ardesia Grey 60 x 60 x 2 cm   |   Bekend van Gadero TV   |   Zeer luxueuze en duurzame nieuwe lijn
€ 44,73 Per m2 incl. BTW