Keramische Tuintegel 60 x 60 cm Cuarazita Crema Dikte 4 cm per tegel

Productnummer: RZ70701-Crema Onderhoudsvriendelijk en luxe uitstraling   |   Geschikt voor zandbed

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 65,00 Per m2
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische Tuintegel 60 x 60 cm Cuarazita Crema Dikte 4 cm per tegel

  • Eenvoudig te leggen op zandbed
  • Kleurvast en kleurecht
  • Krasbestendig
  • Met service snel bij u thuis geleverd

Keramische Tuintegel 60 x 60 cm Cuarazita Crema Dikte 4 cm per tegel

Koop nu deze prachtige, moderne keramiek tuintegels 60x60 met een dikte van 4 centimeter bij uw tuin- en sierbestrating-expert Gadero. Deze terrastegels van keramiek zijn zeer gemakkelijk te verwerken op een zandbed van circa 10 centimeter. 

Deze tuintegels 60x60 met een dikte van 4 centimeter zijn zo opgebouwd, dat de voordelen van keramiek en beton zijn samengevoegt in 1 tegel. De keramische bovenlaag is 1 centimeter dik en onder deze keiharde, krasbestendige laag keramiek, zit een betonlaag van circa 3 centimeter. Dankzij deze betonlaag is de tegel zeer eenvoudig te leggen in een zandbed van 10 centimeter. Houd er wel rekening mee dat u een voegruimte van 5 mm tussen de tegels laat, zo voorkomt u randbeschadiging.

Deze prachtige en eenvoudig te leggen 60x60x4 terrastegels, zijn ook verkrijgbaar in een dikte van 1 centimeter. Deze 60x60x1 centimeter keramische tegels zijn zeer geschikt om in uw serre of binnenshuis te leggen. Zo kunt u uw binnenvloer naadloos over laten lopen naar uw terras. Zo beleeft u het ultieme binnen- en buitengevoel met de ceramento tegels.

Let op dat u alle keramische tuintegels straat met een voeg van circa 5 mm, hiervoor zijn handige voegkruisjes te koop. Ook tegels van keramiek kennen namelijk een vorm van krimp of uitzetting. Uniek aan deze 4 cm dikte keramiek terrastegels is dat u deze gemakkelijk kunt leggen op een zandbed. Zorg wel voor een goede afwatering, waarbij wij een afschot van 1,5 cm a 2 cm per strekkende meter adviseren. Bekijk ook bovenstaande video met tips voor het leggen van keramische tuintegels. 

Bekijk ook eens onze steenschotten als alternatief voor uw terras.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Ceramento Cuarcita Crema 60x60 Keramische Tuintegel 60x60 cm Cuarcita Crema Dikte 4 cm prijs per tegel Onderhoudsvriendelijk en luxe uitstraling   |   Geschikt voor zandbed
€ 65,00 Per m2 incl. btw