Keramische tegel Cera4Line Terrazza Marrone 60x60x4 cm Gardenlux

Productnummer: GL70701-Terrazza Onderhoudsvriendelijk en luxe uitstraling   |   Geschikt voor zandbed

€ 79,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische tegel Cera4Line Terrazza Marrone 60x60x4 cm Gardenlux

  • Eenvoudig te leggen op zandbed
  • Kleurvast en kleurecht
  • Krasbestendig
  • Met service snel bij u thuis geleverd
  • Niet geschikt voor oprit

Keramische tegel Cera4Line Terrazza Marrone 60x60x4 cm Gardenlux

Nu te koop bij uw tuin- en sierbestratings-expert Gadero deze hippe tuintegels van keramiek in de afmeting 60x60 met een dikte van 4 cm. Deze terrastegels van keramiek zijn eenvoudig te leggen op een zandbed van circa 10 centimeter, hiervoor is geen specialistische kennis vereist.

 

In deze 60x60 terrastegels van 4 cm dik is het beste uit de twee werelden van keramiek en beton samengevoegt. De tegel is als volgt opgebouwt: de keramische bovenlaag is 1 cm dik en onder deze zeer stevige en krasbestendige toplaag keramiek, zit een betonlaag van ongeveer 3 centimeter. Dankzij deze laag beton is de tegel zeer eenvoudig te leggen in een zandbed van 10 centimeter. Hou bij het verwerken van deze 60x60 tuintegel wel rekening met 5 mm tussenruimte voor de voegen, zo voorkomt u dat de randen van de tegel beschadigd raken.

 

Deze hippe en vrij eenvoudig te leggen 60x60x4 terrastegels, zijn ook verkrijgbaar met een keramische toplaag van 1 centimeter. Deze 60x60x1 centimeter keramische tegels zijn zeer geschikt voor uw serre of om binnenshuis te leggen. Zo kunt u uw binnenvloer naadloos over laten lopen naar uw terras. Zo ervaart u het ultieme binnen- en buitengevoel met de ceramento tegels.

Naast deze 60x60 cm Plata keramische tegel voor in de tuin, zijn ook de volgende kleuren beschikbaar: Bruin, Donkerblauw, Antraciet, Zwart/Grijs, Beige, Grijs, Beige Marmer en Zwart/Grijs. 

 

Let op dat u alle keramische tuintegels straat met een voeg van circa 5 mm, hiervoor zijn handige voegkruisjes te koop. Ook tegels van keramiek kennen namelijk een vorm van krimp of uitzetting. Uniek aan deze 4 cm dikte keramiek terrastegels is dat u deze gemakkelijk kunt leggen op een zandbed. Zorg wel voor een goede afwatering, waarbij wij een afschot van 1,5 cm a 2 cm per strekkende meter adviseren. Bekijk ook bovenstaande video met tips voor het leggen van keramische tuintegels. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische tegel Cera4Line Terrazza Marrone 60x60x4 cm Gardenlux Keramische tegel Cera4Line Terrazza Marrone 60x60x4 cm Gardenlux Onderhoudsvriendelijk en luxe uitstraling   |   Geschikt voor zandbed Op voorraad
€ 79,93 Per m2 incl. BTW