Cera1Line Bellezza Nero Zwart/Grijs 60 x 60 x 1 cm

Productnummer: RZ925002   |   Kleurvast en onderhoudsvriendelijk   |   Alleen te verlijmen op beton

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 41,95 Per 1,08 m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Cera1Line Bellezza Nero Zwart/Grijs 60 x 60 x 1 cm

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Geschikt om te verlijmen op beton
  • Kras vrij hardsteen
  • Zorgvuldig per 3 stuks verpakt in een doos

Cera1Line Bellezza Nero Zwart/Grijs 60 x 60 x 1 cm

Deze Gardenlux keramische tegel 60x60 cm Zwart / Grijs is kleurvast, krasvast en vuilafstotend. Deze keramiek tegels met de afmeting 60 bij 60 met een dikte van circa 1 cm is uitsluitend te verlijmen op een beton fundering als onderlaag. Na het verlijmen dient u de tegels af te voegen met een waterafstotend voegmiddel zodat er geen water onder de tegels kan komen. Zorg bij een buiten terras voor 2 cm afschot per meter. Zo kan het water van het terras aflopen. Wanneer u aan het einde van het terras onze ultra drain watergoten plaatst, voert u het water eenvoudig af naar uw hemelwaterafvoer. Deze verandategels, ook bekend als de Gardenlux Ceramento Belleza Nero, zijn ideaal voor uw dakterras, tuinterras, veranda, serre en binnen vloeren. Het oppervlakte is prettig beloopbaar en voelt erg comfortabel aan uw voeten. Ze zijn kleurvast, veel minder krasgevoelig dan beton of natuursteen en zeer onderhoudsvriendelijk.

Wilt u liever uw tegels niet verlijmen op een cement vloer? Kies dan voor onze 60x60 cm keramische tegels van 4 cm dikte. Deze kunnen op zand gelegd worden. Nog populairder zijn onze 2 cm dikke tegels van keramiek. Deze legt u eenvoudig in een zandbed gemengd met cement of stabilisatiezand. 

Let op dat u alle keramische tegels straat met een voeg van circa 5 mm. Ook tegels van keramiek kennen namelijk een vorm van krimp of uitzetting. Wanneer de tegels te strak tegen elkaar aan zijn gestraat kunnen ze, door hun hardheid, beschadigingen langs de randen krijgen.


Vragen & antwoorden over dit product

Ik zoek enkele van deze tegels ivm reparatie terras. Ik vind het echter moeilijk om via het beeldscherm te bepalen of het de juiste is. Kan ik m ergens in het echt zien?

Daar wij een webshop zijn hebben wij helaas geen mogelijkheid tot het daadwerkelijk bekijken van tegels op een fysieke locatie.

met welke lijm kunnen keramische tegels worden gelijmd

Deze tegels kunnen alleen op beton worden gelijmd. Dit kunt u het beste met tegellijm doen, ofwel de lijm die u ook gebruikt om de badkamer te betegelen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gardenlux Cera1Line Bellezza Nero Zwart/Grijs 60 x 60 x 1 cm Gardenlux Cera1Line Bellezza Nero Zwart/Grijs 60 x 60 x 1 cm   |   Kleurvast en onderhoudsvriendelijk   |   Alleen te verlijmen op beton
€ 41,95 Per 1,08 m2 incl. btw