Cera1Line Quarzite Antracite 60 x 60 x 1 cm

Productnummer: RZ70702-Antraciet   |   Onderhoudsvriendelijk en Kleurvast   |   Voor verlijmen op beton

Beperkt aantal leverbaar Beperkt aantal leverbaar

€ 41,95 Per 3 tegels (1,08 m2)
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Cera1Line Quarzite Antracite 60 x 60 x 1 cm

  • Geschikt voor verlijmen op beton
  • Zorgvuldig per 3 stuks verpakt in een doos
  • Zeer hard en kras vrij
  • kleurvast en kleurecht

Cera1Line Quarzite Antracite 60 x 60 x 1 cm

Deze Gardenlux keramische tegel in de kleur Antraciet met de afmeting 60 bij 60 met een dikte van circa 1 cm is te verlijmen op een beton onderlaag. Hiervoor is dus specialistische kennis "tegels zetten" vereist. De tegels kunnen na het leggen worden afgevoegd met een waterafstotend voegmiddel. Zo kan er geen water onder de tegels terecht komen. Bij een terras die u buiten aanlegt moet u watergoten aan het eind van uw terras leggen zie het water kunnen vervoeren. Deze 60x60 cm keramischte tegels voor binnen en buiten, ook bekend als de Ceramento Quarzite Antracite, zijn ideaal voor uw veranda, serre en binnenshuis. Het oppervlakte is prettig beloopbaar en voelt erg comfortabel aan uw voeten. Ze zijn kleurvast, veel minder krasgevoelig dan beton of natuursteen en zeer onderhoudsvriendelijk.

Wilt u niet keramiek tegels verlijmen op een beton fundering? U kunt dan  kiezen voor de afmeting 60 x 60 x 4 cm, die eenvoudig te verwerken zijn in een zandbed, waardoor u uw gehele terras kunt laten overlopen in uw serre. Ook kunt u kiezen voor 2 cm dikke tegels van keramiek. Deze zijn te leggen in een zandben waar stabilisatiezand doorheen is gemengd. 

Let op dat u alle keramische tegels straat met een voeg van circa 5 mm. Ook tegels van keramiek kennen namelijk een vorm van krimp of uitzetting.

Bij Gadero kunt u top kwaliteit 60x60 cm keramiektegels van het merk Gardenlux tegen voorwaarden en prijzen.


Vragen & antwoorden over dit product

https://gadero.nl/keramische-veranda-tegel-antraciet-60x60x1cm/ Is het mogelijk om deze keramische tegels op mijn oude beton tegels (50x50) verlijmen? is het voor mijn terras. Gr, Amy

U hoeft de tegels niet te verlijmen. U kunt de tegels aan de zijkanten van het terras opsluiten met opsluitbanden of een andere constructie. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met anti-slip laag Cera1Line Quarzite Antracite 60 x 60 x 1 cm Cera1Line Quarzite Antracite 60 x 60 x 1 cm   |   Onderhoudsvriendelijk en Kleurvast   |   Voor verlijmen op beton
€ 41,95 Per 3 tegels (1,08 m2) incl. btw