Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Diameter

Kerstboom Arnhem

Wilt u een echte kerstboom kopen en laten bezorgen in Arnhem en omgeving? Dan kan bij Gadero! Koop online uw uitstekende A-kwaliteit kerstboom met of zonder kluit. Thuisbezorging is onze specialiteit. Dit doen we al jaren met onze eigen busjes. 

De kerstbomen bezorgen wij in Arnhem op vaste leverdagen zodat de bezorgkosten en prijs voor u zo laag mogelijk blijven. Wees er snel bij: voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van thuisbezorging en onze 100% dichte boom garantie. Bestel een handige (Easyfix) kerstboomstandaard en kerstversiering desgewenst mee.

Wij bezorgen kerstbomen van Arnhem noord tot zuid, in Oosterbeek en van Arnhem oost tot west en in het centrum.  Wij leveren bovendien zeer dichte A-keuze Nordmann sparren met een Happy service. Wij leveren uw kerstboom desgewenst ook helemaal tot in uw huiskamer. 

Kerstboom leveringen in Arnhem vallen bij ons onder het Oost gebied. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Oost Nederland. Kies uit echte kerstbomen van 2 tot 4 meter hoog. 

Extra handig is dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Wij bezorgen in Arnhem doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode