Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Diameter

Grote Echte kerstboom kopen Breukelen

Wij bezorgen A-kwaliteit gezaagde Nordmann kerstbomen of een Zilverspar in pot bij u thuis in Breukelen. U kunt bij ons via de website online kerstbomen kopen voor omgeving Breukelen, maar ook Maarssen en Utrecht. Ook kunt u bij onze showroom aan de straatweg 5 in Breukelen uw echte kerstboom afhalen met e10 afhaalkorting

De kerstbomen bezorgen we bovendien op vaste leverdagen in Breukelen en omgeving om zo de bezorgkosten laag te houden. Wees er snel bij. Voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van thuisbezorging en onze 100% mooie boom garantie. Uw kerstboom wordt in Breukelen thuisbezorgd op verschillende dagen in december.

Kerstboom afhalen in Breukelen?

Ook kunt u bij onze vestiging Breukelen uw kerstboom gratis afhalen. Dat kan bij ons pand aan de Straatweg 5 in Breukelen. U dient dan wel uw kerstboom online te bestellen en te kiezen voor afhalen in Breukelen. Alle kerstbomen zitten in een netje en zijn dus redelijk gemakkelijk te vervoeren in uw auto. Bezorgen is ook mogelijk! Bovenal alle kerstbomen met 100% mooie boomgarantie! 

 

Kerstboom leveringen in Breukelen vallen bij ons onder het Randstad 1 gebied. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Randstad 1. Wij leveren op verschillende data in Breukelen, ook op zaterdag dus. Kies uit echte kerstbomen van 2 meter tot 4 meter hoog. Op=Op. 

Extra handig is, dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode