Logo Gadero
service

Kerstboom decoratie set van 3, rood, onbreekbaar

Productnummer
252612210
kerstboomversiering_rood_pegel_ster_bal
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Specificaties

Kleur
Rood
Hoogte
6 cm
Diameter
6 cm

Kerstboom decoratie set van 3, rood, onbreekbaar

Deze bijzondere dekplank van het merk Megawood heeft de afmetingen 2.1 x 14.5 x 540 cm. Deze terrasplank in de kleur basaltgrijs kan als zeer stevig worden beschouwd. De vlonderplank heeft aan de bovenzijde een licht profiel om te voorkomen dat u hierop uitglijd. Ook in een natte omgeving zal deze composieten vlonderplank met profilering haar grip behouden. Hiernaast kunt u een vlonder van dit type Megawood gerust met bloten voeten belopen aangezien dit materiaal barst en splintervrij is. De vlonderplank is kleur en slijtvast en heeft daardoor ook een langere levensduur dan de gemiddelde vlonderplank. De basalt-grijze kleur geeft uw vlonderplank die authentieke houtlook.

Het materiaal bestaat deels uit kunststof en deels hout uit de binnenlanden verkregen, zodoende is het gebruikte hout verantwoord te noemen en gaat het tropisch kap tegen. Hiernaast hebben de Megawood producten het PEFC keurmerk en zijn zij 100% recyclebaar.

Onderhoud Megawood vlonderplanken

Wij adviseren uw Megawood terras 2x per jaar grondig te reinigen. Dit kan door uw vlonder schoon te vegen met een bezem. Vervolgens het volledige terras nat te maken met water en de vlonder nogmaals reinigen met een stevige borstel. U heeft voor deze behandeling geen schoonmaakmiddel nodig. Watervlekken kunnen ontstaan door water en stof. Deze vlekken kunnen met water en een harde schrobber verwijderd worden. Watervlekken zijn niet te vermijden, door uw terras met een afschot van 2% te plaatsen worden watervlekken in ruime mate voorkomen.