Kerstboom Steigerhout Dicht Met Led Verlichting 170 cm ACTIE

Productnummer: LO661-LED Gebruikt steigerhout 3 cm dikte   |   120 LED lampjes (los meegeleverd inclusief boortje)   |   Gratis bezorging

Weer leverbaar vanaf 15 december 2017 voor 16u besteld = volgende dag in huis

€ 92,95 per stuk incl. btw

Voor- en nadelen van Kerstboom Steigerhout Dicht Met Led Verlichting 170 cm ACTIE

  • Houten kerstboom geschuurd
  • Met stevige voet
  • Van 3 cm dikte steigerplanken
  • Met warmwhite led lampjes

Kerstboom Steigerhout Dicht Met Led Verlichting 170 cm ACTIE

Vandaag besteld = morgen in huis en de aangegeven prijs is inclusief bezorgkosten. Deze trendy houten kerstboom van steigerhout met LED verlichting is nieuw in ons assortiment. De houten kerstboom met een hoogte van 170 cm bestaat uit fraai gebruikt en glad geschuurd steigerhout. Deze kerstboom van steigerhout heeft maximale breedte van 95 cm. De kerstboom van steigerhout betaat uit maar liefst 7 steigerplanken van 3 cm dikte met "grey wash" behandeling. Deze houten kerstboom wordt tevens standaard geleverd met een montagehandleiding, robuuste stam, voet en 5 aflegplankjes van steigerhout. De vijf aflegplankjes bieden ruimte voor allerhande kerstversiering.

Iets bijzonders

Met deze Kerstboom Steigerhout met LED verlichting 170 cm haalt u een ware eyecather is huis. De houten kerstboom met LED verlichting haalt u de warme kerst is huis. De dichte houten kerstboom kan naar eigen smaak gedecoreerd en versiert worden. De aflegplankjes biedt plaats voor kerstdecoraties. Ook verkrijgbaar in antraciet zwart, zie alternatieve producten. 

Montage instructie

De los meegeleverde LED verlichting is naar eigen smaak te monteren op kerstboom van steigerhout. De LED verlichting, geschikt voor zowel binnen als buiten, is middels een meegeleverde handleiding en boortje eenvoudig zelf te monteren op de kerstboom van steigerhout. De 6 meter lange LED verlichting bestaat uit 120 lampjes die een klassiek warm licht afgeven en zijn op maat gemaakt. Kortom, met deze hippe houten kerstboom met LED lampjes haalt u de gezellige kerstsfeer in huis. Voor deze populaire houten kerstboom dient u de voet, de top en de aflegplankjes ook te monteren, bevestigingsmateriaal en handleiding worden meegeleverd.

Op=Op

Deze voordelige kerstboom van steigerhout neemt door zijn ontwerp weinig ruimte in beslag en is daardoor ook eenvoudig op te ruimen na de kerst. Voor deze steigerhouten kerstboom van 170 cm met LED verlichting geldt: OP=OP

Meer dan 10 stuks? Bel of e-mail ons voor een zakelijke offerte.


Vragen & antwoorden over dit product

ik zou graag boom in elkaar gezet ontvangen inclusief led verlichting. Zit hier ook voet of iets dergelijks bij om op te staan bij?

De boom is in elkaar gezet. U dient enkel nog de afdekplankjes en de voet te monteren. Ook de gaatjes voor de LED-lampjes dient u zelf te boren. Zo kunt u de lichtjes naar eigen smaak verdelen.

Is deze kerstboom al in elkaar gezet of zijn het allemaal losse onderdelen die ik zelf nig in elkaar moet zetten zoals een bouwpakket?

De boom is in elkaar gezet u dient enkel nog zelf de aflegplankjes en voet te monteren.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met LED Verlichting houten kerstboom steigerhout 170 cm met LED lampjesKerstboom Steigerhout met LED verlichting 170 cm met 5 aflegplankjes Gebruikt steigerhout 3 cm dikte   |   120 LED lampjes (los meegeleverd inclusief boortje)   |   Gratis bezorging
€ 92,95 per stuk incl. btw