Kerstboom Steigerhout Dicht Met Led Verlichting 170 cm ACTIE

Gebruikt steigerhout 3 cm dikte   |   120 LED lampjes (los meegeleverd inclusief boortje)   |   Gratis bezorging

Aangepaste voorraadstatus Levering in november

€ 79,95 per stuk incl. BTW

Specificaties voor Kerstboom Steigerhout Dicht Met Led Verlichting 170 cm

Merk:
Fesca
Productnr.:
LO661-LED
Afmetingen:
170 cm x 95 cm
Levertijd:
Levering in november
Extra:
Met LED Verlichting
Materiaal:
Steigerhout
Breedte:
95 cm
Hoogte:
170 cm

Kerstboom Steigerhout Dicht Met Led Verlichting 170 cm

  • Houten kerstboom geschuurd
  • Met stevige voet
  • Van 3 cm dikte steigerplanken

Vandaag besteld = morgen in huis en de aangegeven prijs is inclusief bezorgkosten. Deze trendy houten kerstboom van steigerhout met LED verlichting is nieuw in ons assortiment. De houten kerstboom met een hoogte van 170 cm bestaat uit fraai gebruikt en glad geschuurd steigerhout. Deze kerstboom van steigerhout heeft maximale breedte van 95 cm. De kerstboom van steigerhout betaat uit maar liefst 7 steigerplanken van 3 cm dikte met "grey wash" behandeling. Deze houten kerstboom wordt tevens standaard geleverd met een montagehandleiding, robuuste stam, voet en 5 aflegplankjes van steigerhout. De vijf aflegplankjes bieden ruimte voor allerhande kerstversiering.

De los meegeleverde LED verlichting is naar eigen smaak te monteren op kerstboom van steigerhout. De LED verlichting, geschikt voor zowel binnen als buiten, is middels een meegeleverde handleiding en boortje eenvoudig zelf te monteren op de kerstboom van steigerhout. De 6 meter lange LED verlichting bestaat uit 120 lampjes die een klassiek warm licht afgeven en zijn op maat gemaakt. Kortom, met deze hippe houten kerstboom met LED lampjes haalt u de gezellige kerstsfeer in huis.

Meer dan 10 stuks? Bel of e-mail ons voor een zakelijke offerte.

Deze voordelige kerstboom van steigerhout neemt door zijn ontwerp weinig ruimte in beslag en is daardoor ook eenvoudig op te ruimen na de kerst. Voor deze steigerhouten kerstboom van 170 cm met LED verlichting geldt: OP=OP
 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

De boom is in elkaar gezet. U dient enkel nog de afdekplankjes en de voet te monteren. Ook de gaatjes voor de LED-lampjes dient u zelf te boren. Zo kunt u de lichtjes naar eigen smaak verdelen.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Met LED Verlichting houten kerstboom steigerhout 170 cm met LED lampjes Kerstboom Steigerhout met LED verlichting 170 cm met 5 aflegplankjes Gebruikt steigerhout 3 cm dikte   |   120 LED lampjes (los meegeleverd inclusief boortje)   |   Gratis bezorging
€ 79,95 per stuk incl. BTW