Logo Gadero
service

Kerstboom Tilburg

Wilt u een Nordmann of andere kerstboom kopen en laten bezorgen in Tilburg? Koop online uw prachtige kerstboom met of zonder kluit. U kunt bij ons enkel via de website online A-kwaliteit kerstbomen kopen voor Tilburg en omgeving. Wij bezorgen met eigen busjes tot aan de deur, desgewenst zetten we de boom zelfs binnen voor u neer. 

De kerstbomen bezorgen wij in Tilburg op vaste dagen zodat de transportkosten zo laag mogelijk blijven. Wees er snel bij: voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van uw kerstboom laten thuisbezorgen in Tilburg en onze 100% fraaie kerstboom garantie. Wij bezorgen kerstbomen van Tilburg centrum tot wijken rondom de binnenstad. Koop nu via de webshop en kies uw leverdag begin december. 

De bezorging van kerstbomen in Tilburg vallen bij ons onder het gebied Zuid 1. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in Zuid 1. Kies uit echte kerstbomen van 2 tot wel 4 meter hoog!

Extra handig is dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

play video

Wij bezorgen in Tilburg doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van hartje centrum naar bedrijven en particulieren buiten het centrum.