#42 Kerstboom versieren

 

In aflevering #42 van Gadero TV laten we zien hoe je een kerstboom versiert. Wij gebruiken hiervoor kant-en-klare versierpakketten van Gadero met kerstballen, slingers en ophanghaakjes in 1 pakket thuis. Je hoeft dan alleen nog maar een kerstboom te kopen, lampjes mee te bestellen en de kerstboom te versieren! De pakketten zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: zilver, rood, blauw, goud en trendkleuren groen en roze/blauw. De kerstballen zijn onbreekbaar. Handig in huis met kinderen of bijvoorbeeld katten!

Kerstboom versieren

Zet de kerstboom op zijn plek. Hang als eerste de lichtjes in de kerstboom. Check van tevoren of de lampjes het ook daadwerkelijk doen. Verdeel de lampjes gelijkmatig door de boom. Na de lichtjes mogen de slingers in de boom. Loop af en toe even een paar meter van de boom vandaan om te kijken of de slingers er goed inhangen.

Nu is het tijd om de kerstballen in de boom te hangen met behulp van de ophanghaakjes. De versierpakketten van Gadero zijn groot genoeg voor een kerstboom van 2.25 meter hoog. Maak de kerstboom af met de piek indien gewenst. De pieken zijn tevens mee te bestellen bij de versierpakketten.

 

Mis nooit meer kerstboom aanbiedingen en kerst trends met Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer

pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz
 

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram