Filters:

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Easyfix kerstboomstandaards zijn de trend als u uitziet naar een gemakkelijke kerstboomvoet voor uw gezaagd kerstboom. Met een easyfix kerstboomstandaard staat uw boom altijd recht en heeft u geen gereedschap nodig bij het plaatsen van de boom. U schuift uw kerstboom met Easyfix stam op de Easyfix standaard. U kunt bij Gadero een gezaagde Nordmann kerstboom of groene spar kopen met Easyfix stam. Dit is een kegelvormig gat onder in de stam van de kerstboom. Voor Easyfix voeten voor echte kerstbomen zonder kluit geldt ieder jaar op=op. De aanvoer voor Easyfix uit Amerika is ieder jaar beperkt. Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen. Van Almere tot Antwerpen en van Groningen tot RotterdamVrijdag 18 december is de laatste mogelijkheid voor 2020 om easyfix kerstboom standaarden te bestellen.

Bekijk onderstaand de handige video over Easyfix. Koop eenmalig een handige Easyfix houten kruis of ronde Easyfix bak. Dan bent u de komende jaren zeker van geen gedoe, een rechte boom en een mooie stevige voet.

Hoe werkt de Easyfix kerstboomstandaard?

Bestel deze eenvoudige opklapbare kerstboomvoet voor Easyfix nu samen met uw gezaagde Nordmann kerstboom met Easyfix. Zo tuigt u supersnel en zonder gereedschap uw kerstboom op en af.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode