Kerstverlichting LED kerstboom, besneeuwde dennenboom 180 cm hoogte

Productnummer: 252612105

Momenteel niet leverbaar Leverbaar vanaf medio november 2022

€ 60,86 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Kerstverlichting LED kerstboom, besneeuwde dennenboom 180 cm hoogte

Zoekt u een kunstkerstboom waarbij het lijkt dat deze net uit het bos gehaald is? Een dennenboom op stam met een subtiel sneeuwlaagje? Kies dan deze kunstkerstboom Noordwijk 180 cm. Deze kerstboom heeft LED verlichting in de takken verwerkt, staat op een stevige kunststof stam en is vast te zetten met bouten in de metalen voetplaat.

 

Verlichte kerstboom

De LED lampjes van deze kunstkerstboom geven een warm wit licht, er zitten in totaal 96 lampjes verwerkt in de takken. De lampjes hebben een diameter van 5mm, zo vallen ze bijna niet op in de takken. De snoeren van de lampjes zijn weggewerkt in de takken, om de buigbare takken zit een soort bruin tape, de snoertjes zijn onzichtbaar omdat ze hieronder verwerkt zijn.

 

Er zit geen fonkel of twinkel functie in de lampjes. De dennenboom Noordwijk is voor gebruik zowel binnen als buiten, de lampjes hebben de IP-44 klasse. Het aanloopsnoer van de kunst dennenboom heeft een lengte van 5 meter, zo plaatst u deze boom op bijna elke gewenste plek.

 

Veilige kerstboom

Deze kunstkerstboom Noordwijk is een veilige keuze, er zit een CE en KEMA keurmerk op de lampjes. Wordt standaard geleverd met EU stekker en transformator.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kerstverlichting LED kerstboom, besneeuwde dennenboom 180 cm hoogte Kerstverlichting LED kerstboom, besneeuwde dennenboom 180 cm hoogte
€ 60,86 Per stuk incl. BTW