Kerstverlichting LED voor (houten) kerstboom 80 lampjes

CE Keurmerk

Productnummer: LD6080-LED   |   Binnen en buiten te gebruiken   |   CE Keurmerk   |   6 meter snoer

Aangepaste voorraadstatus Vaste bezorgdag per postcode

€ 19,95 per stuk incl. btw

Kerstverlichting LED voor (houten) kerstboom 80 lampjes

Op zoek naar LED kerstverlichting voor uw kerstboom? De kerstverlichting beschikt over 80 LED lampjes in de sfeervolle kleur klassiek warm. Het geisoleerde snoer van de led verlichting is maar liefst 6 meter lang. De 80 LED lampjes hebben een levensduur van maar liefst 50.000 uur. Dit type LED verlichting beschikt over het CE keurmerk en voldoet daarmee aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. Kortom, met deze verlichtingsset haalt u veilige, energiezuinige en eco-vriendelijke LED lampjes in huis. De LED verlichting is eenvoudig aan te sluiten op de meegeleverde netvoeding. Door de speciale transformator is de LED verlichting niet alleen binnen maar ook buiten te gebruiken.

Rol het snoer van de LED kerstverlichting helemaal uit voordat u de verlichting aandoet. Deze kerstverlichting met 80 LED lampjes is met name geschikt voor houten kerstbomen, kunstkerstbomen en echte kerstbomen met een maximale hoogte van 170 cm. 

Voor deze kerst geldt: OP=OP


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kerstverlichting LED 80 lampjesKerstverlichting LED voor (houten) kerstboom 80 lampjes CE Keurmerk   |   Binnen en buiten te gebruiken   |   CE Keurmerk   |   6 meter snoer
€ 19,95 per stuk incl. btw