Kijlstra bestrating

Kijlstra bestrating is van origine een aannemingsbedrijf wat is gestart in 1900. In de jaren '50 van de vorige eeuw is Kijlstra begonnen met het zelf produceren van betonproducten. De fabriek van Kijlstra bestrating is gevestigd in Veendam.

Inmiddels is het assortiment van Kijlstra erg breed. Ze produceren vanuit het hoge noorden onder andere: tegels, strakke bestrating, getrommelde bestrating, keigrasstenen, stapelblokken, opsluitbanden en traptreden. Alles in is verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. Alle Kijlstra producten voldoen aan de Europese Norm NEN-EN 1338 (BRL 2312). Alle producten voldoen ook aan het besluit bodemkwaliteit. Het assortiment staat onder controle van het KIWA en de Duitse Güteschutz. Verder voldoet ons kwaliteitsmanagementsysteem aan de eisen van de ISO-certificering 9001:2000.

 

Heeft u nog vragen of zoekt u meer informatie over sierbestrating voor uw oprit tegels voor uw terras? Vraag onze vakspecialisten op het gebied van bestrating over tips voor het aanleggen van een terras of oprit met sierbestrating.