Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Evora 30x30x4,5cm Excluton

Productnummer
EX698516
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000798
Per m2

48,22

incl. BTW

Verkocht per 12 stuks á € 52,08

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
30 cm
Breedte
30 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 12 stuks á € 52,08

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
9,11 kg
Kleur
Antraciet
Lengte
30 cm
Dikte
4,5 cm
Breedte
30 cm
Benodigde per m2
11.11
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Tegelmaat
30x30 cm

Terrastegels met coating Kingstones Evora 30x30x4,5cm Excluton

Zoekt u naar luxe terrastegels in de kleur antraciet? Neem dan eens een kijkje naar de Kingstones Evora 30x30x4,5cm. Deze prachtige tegels van ons A-merk Excluton passen in vrijwel iedere tuinstijl. De kleur gaat goed samen in de moderne tuin, maar ook in een landelijke sfeer. Door de hoogwaardige coating hoeft u weinig onderhoud te plegen en blijven de tegels jaren lang mooi. Bestel vandaag nog en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Terrastegels met coating

De Kingstones Evora hebben een hoogwaardige Excellent Coating. Hierdoor hecht vuil minder snel aan het oppervlak en trekt vocht minder snel in de poriën van de tegel. Dit betekent dat groene aanslag en algen geen kans krijgen uw terras te bevuilen. Niet alleen hoeft u hierdoor minder vaak uw tegels te schrobben, ook de levensduur wordt aanzienlijk langer. Zoekt u naar nog meer onderhoudsvriendelijkheid? Zorg dan dat u voegt met een goed voegmiddel. Hierdoor heeft u minder last van onkruid dat tussen de tegels groeit.

Kingstones aanleggen

Gaat u zelf uw nieuwe terras aanleggen? Lees dan onze tips goed door om deze klus zo goed mogelijk te laten verlopen.

 1. Leg een zandbed aan van 20 cm met eventueel een laag van 20-35 cm eronder. Laat circa 6 cm rondom over voor de opsluitbanden.

 2. Tril het zandbed aan met een trilplaat. Herhaal dit na een paar dagen.

 3. Maak het zandbed egaal met een afreilat of een lange waterpas. Zorg dat u hierbij rekening houdt met de afwatering in uw tuin. Weet u niet welke vorm van afwatering het beste past bij uw situatie? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 4. Leg de tegels secuur in het zandbed en klopt deze voorzichtig aan met een rubberen hamer.

 5. Plaats de opsluitbanden in geulen rondom het terras. Zorg ervoor dat deze circa 2 cm onder het terras liggen. De tegels zullen nog gaan inzakken en op deze manier op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 6. Voeg de tegels met een goed voegmiddel. Lees altijd de gebruiksaanwijzing voor u begint.

Wilt u deze instructies nog eens rustig teruglezen? Lees dan onze klustip . Hier vindt u een uitgebreide uitleg en nog meer tips om de klus zo eenvoudig mogelijk voor u te maken.

Is dit niet de tegel die u zoekt? In onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels vindt u alle formaten en kleuren van de luxe Kingstones terrastegels. Bent u op zoek naar tegels die nog onderhoudsvriendelijker zijn en nog langer mee gaan? Bekijk dan ook ons assortiment of .