Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Faro 30x30x4,5cm Excluton

Productnummer
EX698517
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000799_jkwhv
2000799_stnti
2000799
Per m2

48,22

incl. BTW

Verkocht per 12 stuks á € 52,08

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
30 cm
Breedte
30 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 12 stuks á € 52,08

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Met coating

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  • Lange levensduur

  • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
9,11 kg
Kleur
Grijs
Lengte
30 cm
Dikte
4,5 cm
Breedte
30 cm
Benodigde per m2
11.11
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Tegelmaat
30x30 cm

Terrastegels met coating Kingstones Faro 30x30x4,5cm Excluton

Bent u op zoek naar een goedkoop parket? Kijk dan eens naar de 1,4 cm dikke parket planken van het Gadero Budget Parket in de Riga Eik variant! Deze Walnoot Bruin Geoliede planken worden op zodanige wijze geproduceerd dat Gadero de vloerdelen kant-en-klaar bij u thuis leverd. De vloer hoeft na het leggen niet afgelakt te worden en kan gelijk betreden worden. De planken zijn bestaat uit een duoplank. De toplaag van deze multiplank is 2,5 mm dik. Door de duoplank opbouw van het parket ontstaat er een vloer die weining werking vertoond. Het parket is voorzien van een geavanceerd bevestigingssysteem. Dankzij dit klik bevestigingssysteem kunt u deze eiken houten vloer gemakkelijke en snel leggen.

Het Gadero parket wordt uitsluitend uit kwalitatief hoogestaande, Europese grondstoffen geproduceerd in Duitsland. Gadero biedt u dan ook een garantie van 25 jaar op dit Riga Eik parket. Met deze parket vloer kunt u een leven lang vooruit. Daarnaast is de toplaag van het parket afgelakt met een anti kras laag. Deze laag beschermt tevens tegen verkleuring die kan ontstaan bij blootstelling aan UV-licht. De lak ondersteunt daarnaast de natuurlijke look van het parket en maakt het de eiken duoplanken relatief vuil- en vochtwerend. Bij Gadero bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze >Legservice. Gaat u het parket wel zelf leggen? Lees dan hier een aantal tips en instructies voor het >leggen van lamel parket.

De planken van dit eiken parket zijn afgewerkt met een luxe V-groef. De Budget Parket vloeren van Gadero kunnen, dankzij de dunne duoplanken die veel warmte doorlaten, uitstekend worden gelegd in combinatie met een vloerverwarming. Vloerenspecialist Gadero bezorgt dit parket GRATIS bij u thuis! Heeft u vragen over deze parket vloer of heeft u vragen over één van onze andere producten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. De vloerspecialisten van Gadero staan u elke werkdag te woord en helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.