Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Grezzo 100x100x6cm Excluton

Productnummer
EX698539
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000784
Per m2

56,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 56,95

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
135 kg
Kleur
Grijs
Lengte
100 cm
Dikte
6 cm
Breedte
100 cm
Benodigde per m2
1
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Tegelmaat
100x100 cm

Terrastegels met coating Kingstones Grezzo 100x100x6cm Excluton

Met deze grootformaat terrastegels uit de Kingstones lijn van ons A-merk Excluton creëert u eenvoudig een optisch grotere tuin. Daarnaast geven ze een luxe uitstraling. De mooie grijze kleur past perfect in verschillende tuinstijlen, zoals de klassieke tuin, de landelijke tuin en de Engelse tuin. Door de Excellent Coating blijven de tegels beschermd tegen vocht en vuil en heeft u nog jaren plezier van uw nieuwe terras. De Kingstones 100x100cm zijn relatief zware tegels, wij raden u altijd aan deze met twee personen te tillen. Bestel vandaag nog de Kingstones terrastegels voor uw nieuwe terras of looppad en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Kingstones met coating

De Kingstones van Excluton hebben een hoogwaardige Excellent Coating. Door deze coating nemen de tegels amper vocht op en zal er geen vuil aan het oppervlak hechten. Dit zorgt ervoor dat groene aanslag en algen geen kans krijgen uw tegels te bevuilen en dat betekent minder schoonmaakwerk voor u. Ook gaan de tegels hierdoor langer mee. Wilt u genieten van nog minder onderhoud. Zorg dan dat u goed voegt om onkruid tussen de tegels te voorkomen.

Grootformaat terrastegels leggen

Het aanleggen van terrastegels is een relatief eenvoudige klus met dit handige stappenplan. Wilt u deze later teruglezen? Dan verwijzen wij u graag naar onze klustip .

 1. Begin met het aanleggen van een zandbed van 20 cm. Zorg voor circa 6 cm ruimte rondom voor de opsluitbanden. Heeft uw tuin behoefte aan meer stevigheid? Leg dan eerst een laag aan van 20-35 cm en vervolgens het zandbed erop.

 2. Zorg voor een goed plan voor de waterhuishouding in uw tuin en pas uw ontwerp hierop aan. Weet u nog niet welke vorm van afwatering het beste bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het zandbed egaal met een afreilat of een lange waterpas.

 5. U kunt nu de tegels in het zandbed leggen. Doe dit met 2 personen omdat deze grootformaat tegels zwaar zijn. Ook kunt u gebruik maken van een tegeldonkey. Maak daarnaast eventueel gebruik van voegkruisjes om evenredige voegen te maken. Klop de tegels nog even na met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden rondom. Graaf een geul en zet de betonbanden daarin. Zorg dat ze 2 cm onder de tegels uitkomen. Deze gaan namelijk nog iets inzakken en zo komen ze op dezelfde hoogte te liggen als de opsluitbanden.

 7. Voeg het terras of looppad af met een geschikt voegmiddel. Niet alleen zorgt dit voor een mooie afwerking, het gaat ook de groei van onkruid tussen de tegels tegen. Lees vooraf altijd goed de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat.

Bent u ook fan van de kwaliteit van de Kingstones, maar is dit niet de tegel voor u? Bekijk dan alle formaten en kleuren uit deze lijn in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Zoekt u naar een tegel die nog onderhoudsvriendelijker is en nog langer meegaat? Bekijk dan de GeroProArte lijn of onze .