Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Grezzo 30x60x4cm Excluton

Productnummer
EX698518
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000770
Per m2

46,15

incl. BTW

Verkocht per 20 stuks á € 166,-

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
30 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 20 stuks á € 166,-

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
16,2 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
30 cm
Benodigde per m2
5.56
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegels met coating Kingstones Grezzo 30x60x4cm Excluton

Zoekt u naar luxe betontegels in de populaire kleur Grezzo? Dan bent u hier op de juiste plek! De Kingstones van A-merk Excluton zijn door hun Excellent Coating ontzettend onderhoudsvriendelijk en gaan jarenlang mee. De mooie grijze kleur is graag gezien in verschillende tuinstijlen, van modern tot landelijk. Bestel ze vandaag nog en wij leveren binnen 7 dagen bij u aan huis.

Kingstones met coating

Wat de Kingstones doet verschillen van andere betontegels is de hoogwaardige Excellent Coating waar ze van zijn voorzien. Deze coating verhoogt de onderhoudsvriendelijkheid van de tegels en zorgt ervoor dat ze jarenlang mee gaan. Vocht en vuil hebben aanzienlijk minder kans om de tegels te bevuilen waardoor regelmatig schrobben van uw terras tot het verleden behoort. Wilt u uw terras nog een stukje onderhoudsvriendelijk maken? Maak dan gebruik van een goed voegmiddel tussen de voegen. Hierdoor vermindert u de kans dat onkruid tussen de tegels doorgroeit.

Kingstones aanleggen

Bent u van plan uw nieuwe terras zelf aan te gaan leggen. Dat klusje is snel geklaard met onze klustips! Hieronder vindt u de stappen die u moet doorlopen om de tegels juist te leggen en de toebehoren die hierbij komen kijken. Wilt u deze stappen later nog eens doorlezen? Bekijk dan onze klustip .

 1. U begint met het aanleggen van een zandbed van 20cm. Zoekt u meer stevigheid? Begin dan met een laag van 20-35 cm en leg hierop het zandbed aan. Laat 6 cm ruimte rondom over voor de opsluitbanden.

 2. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen tot uiterlijk een week.

 3. Egaliseer het zandbed met een afreilat of een lange waterpas. Bedenk ook op welke manier u de waterhuishouding in uw tuin wil regelen. Bent u er niet zeker van welke oplossing het meest geschikt voor u is? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 4. U kunt nu de tegels in het zandbed leggen en voorzichtig aankloppen met een rubberen hamer.

 5. Plaats de opsluitbanden in geulen rondom het terras. Deze zorgen ervoor dat uw tegels niet gaan verschuiven. Plaats ze circa 2 cm onder het terras. Deze zal nog iets gaan inzakken en op deze manier op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 6. U kunt nu het terras voegen met een goed voegmiddel. Lees voor gebruik altijd goed de gebruiksaanwijzing door.

Bent u overtuigd van de kwaliteit van de Kingstones, maar zijn dit niet de tegels die u zocht? Neem dan eens een kijkje in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels voor alle formaten en kleuren die deze lijn te bieden heeft. Zoekt u nog meer onderhoudsvriendelijkheid en een langere levensduur? Bekijk dan de of onze .