Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Grezzo 50x100x4cm Excluton

Productnummer
EX698535
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000780
Per m2

47,50

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 142,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
50 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 142,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
45 kg
Kleur
Grijs
Lengte
50 cm
Dikte
4 cm
Breedte
100 cm
Benodigde per m2
2
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Type tegel
Betontegel

Terrastegels met coating Kingstones Grezzo 50x100x4cm Excluton

De Kingstones Grezzo van ons A-merk Excluton in het formaat 50x100cm zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Maakt u er een mooi terras van? En fraai looppad? Ze kunnen zelfs als stapstenen gebruikt worden. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten gaan! De kleur Grezzo is ontzettend populair en dat is niet voor niets. Het past goed in verschillende tuinstijlen, zoals de landelijke tuin, de klassieke tuin en de stadstuin. De Excellent Coating zorgt voor een goede bescherming tegen vocht en vuil waardoor u weinig onderhoud hoeft te plegen. Deze kwaliteit staat garant voor jaren plezier.

Tegels met coating

De tegels van Kingstones zijn elk voorzien van een hoogwaardige Excellent Coating. Door deze coating worden de tegels beschermd tegen invloeden van vocht en vuil. Omdat deze zich niet aan de tegel kunnen hechten of in het beton kunnen trekken is deze minder vatbaar voor groene aanslag en algen. Dat betekent minder schoonmaakwerk voor u. Wilt u uw terras of looppad nog onderhoudsvriendelijker maken? Zorg dan dat u gaat voegen met een goed voegmiddel. Hierdoor kan er vrijwel geen onkruid tussen de tegels gaan groeien. Daarnaast zorgt het voor een mooie afwerking. De Kingstones tegels gaan langer mee dan onbehandelde betontegels dus u kunt nog jaren genieten van een prachtig terras of looppad.

Tegels leggen

Gaat u zelf aan de slag met uw nieuwe terras of looppad? Met onze tips is het aanleggen van de Kingstone tegels een eenvoudige klus. Hieronder vindt u handige instructies en alle toebehoren die u nodig heeft. Wilt u deze later teruglezen? Dan verwijzen wij u graag naar onze klustip terrastegels aanleggen.

 1. Start met het aanleggen van een zandbed van 20 cm. Zorg ervoor dat u rondom 6 cm overhoud voor de opsluitbanden. Heeft u meer stabiliteit nodig in uw tuin? Begin dan met een laag gebroken puin van 20-35 cm en leg het zandbed hierop aan.

 2. Maak vooraf een plan voor de afwatering en houd hier rekening mee in uw tuinontwerp. Weet u niet elke vorm van waterhuishouding het beste bij uw situatie past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het zandbed vlak met een afreilat of een lange waterpas.

 5. U kunt nu de tegels in het zandbed leggen. Doe dit voorzichtig en gebruik eventueel voegkruisjes voor evenredige voegen. Klop de tegels nog even na met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden rondom het terras of looppad. Doet dit door geulen te graven en de opsluitbanden hierin te plaatsen. Zorg dat ze 2 cm onder het niveau van de tegels uitkomen. Deze gaan nog in zakken en zo op dezelfde hoogte komen te liggen als de betonbanden.

 7. Vul de voegen met een geschikt voegmiddel. Hierdoor voorkomt u de groei van onkruid tussen de tegels en zorgt u voor een mooie afwerking. Lees altijd vooraf goed de gebruiksaanwijzing door voor het beste resultaat.

Met de Kingstones van Excluton heeft een luxe terras voor een voordelige prijs. Bent u net zo enthousiast als wij, maar zoekt u een andere kleur of ander formaat? Bekijk dan de hele lijn in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Zoekt u een tegel die nog onderhoudsvriendelijker is? Neem dan eens een kijkje bij onze GeoProArte collectie of onze keramische tegels.