Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Grezzo 60x60x4cm Excluton

Productnummer
EX698525
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000778
Per m2

37,39

incl. BTW

Verkocht per 10 stuks á € 134,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 10 stuks á € 134,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
32,4 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Tegelmaat
60x60 cm

Terrastegels met coating Kingstones Grezzo 60x60x4cm Excluton

Zoekt u naar de populaire Grezzo tuintegel in het formaat 60x60x4cm met een coating? Zoek dan niet verder! Wat deze tegel anders maakt dan de 60Plus Soft Comfort is de hoogwaardige Excellent Coating. Deze zorgt voor nog meer onderhoudsvriendelijkheid en een langere levensduur. De kleur is zeer geschikt voor verschillende tuinstijlen, van modern tot landelijk en klassiek. Bestel ze vandaag en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan de deur.

Tuintegels met coating

De Kingstones staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. De Excellent Coating draagt hieraan bij. Deze coating zorgt voor een bescherming tegen vocht en vuil, waardoor u aanzienlijk minder schoonmaakwerk hoeft te verrichten. Schrobben behoort tot het verleden tijd. Daarnaast gaan de tegels veel langer mee en heeft u er jarenlang plezier van. Door uw terras of looppad te voegen verminderd u de kans op onkruid tussen de tegels drastisch. Eenvoudig een onderhoudsarm terras dus.

Tuintegels leggen

Gaat u zelf aan de slag met uw nieuwe terras of looppad? Laat ons dan een aantal tips geven! Hieronder vindt u een stappenplan voor het aanleggen van uw tegels. Wilt u deze later rustig teruglezen? Bekijk dan onze klustip Terrastegels aanleggen.

 1. Start met de aanleg van het zandbed van 20 cm. Heeft u meer stevigheid nodig? Begin dan met een laag gebroken puin van 20-35 cm. Zorg voor 6 cm ruimte rondom voor de opsluitbanden.

 2. Zorg dat u vooraf weet hoe u de afwatering in uw tuin gaat regelen. Geen idee hoe u de waterhuishouding in uw tuin reguleert? Lees onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed af met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het zandbed vlak met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de tegels in het zandbed. Doe dit voorzichtig en gebruik eventueel voegkruisjes voor evenredige voegen. Klop de tegels even aan met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden rondom uw terras of looppad. Graaf een geul waar u de betonbanden in plaatst. Zorg dat deze circa 2 cm onder de tegels liggen. Deze zullen nog iets gaan inzakken en op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 7. Vul de voegen met een goed voegmiddel. Niet alleen krijgt uw terras of looppad een mooie afwerking, de hoeveelheid onkruid wat tussen de tegels groeit zal aanzienlijk verminderen. Een goede keuze voor een onderhoudsarme tuin.

Bent u net zoals wij enorm enthousiast over de kwaliteit van de Kingstones, maar is dit niet de tegel die u zocht? Neem dan eens een kijkje in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Zoekt u een tegel die nog onderhoudsvriendelijker is dan de Kingstones? Bekijk dan eens onze GeoProArte tegels en onze keramische tegels.