Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Grijs/Zwart 100x100x6cm Excluton

Productnummer
EX698538
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000783_rjrhi
2000783_yvacq
2000783
Per m2

56,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 56,95

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
135 kg
Kleur
Grijs
Lengte
100 cm
Dikte
6 cm
Breedte
100 cm
Benodigde per m2
1
Tegelmaat
100x100 cm
Behandeling
Gecoat
Serie
Kingstone
Geschikt voor oprit
Nee

Terrastegels met coating Kingstones Grijs/Zwart 100x100x6cm Excluton

Bent u op zoek luxe, grootformaat terrastegels? Dan is zijn de Kingstones Grijs/Zwart in het formaat 100x100cm iets voor u! Door een grootformaat tegel creëert u optisch meer ruimte in uw tuin en krijgt deze een luxe uitstraling. Wel zijn deze terrastegels relatief zwaar, wij raden u dan ook altijd aan om de tegels altijd met twee personen te tillen. De Kingstones zijn elk voorzien van een Excellent Coating. Deze zorgt voor een goede bescherming tegen vocht en vuil. Dit betekent voor u een stuk minder schoonmaakwerk. Daarnaast blijft de kwaliteit voor jaren gewaarborgd. Bestel de Kingstones vandaag nog en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Grootformaat tegels met coating

De Kingstones tegels zijn voorzien van een hoogwaardige Excellent Coating die ervoor zorgt dat vocht niet in tegel trekt en dat vuil zich niet hecht. Groene aanslag en algen maken dus weinig kans uw terras of looppad te bevuilen en u geniet van minder schoonmaakwerk. Ook gaan de tegels langer mee en kunt u nog jaren van ze genieten. Wilt u nog een stapje onderhoudsvriendelijker? Door een goed voegmiddel te gebruiken vermindert u de kans op onkruid tussen de tegels aanzienlijk.

Grootformaat tegels leggen

Wij helpen u graag een handje op weg wanneer u zelf aan de slag gaat in uw tuin. Hieronder vindt u een stappenplan voor het aanleggen van de Kingstones. Wilt u deze later teruglezen? Lees dan onze klustip Terrastegels leggen.

 1. Leg een zandbed aan van 20 cm. Houd 6 cm rondom over voor de opsluitbanden. Heeft uw tuin behoefte aan meer stabiliteit? Begin dan met de aanleg van een laag gebroken puin van 20-35 cm en leg hierop het zandbed aan.

 2. Zorg dat u een goed plan heeft voor de afwatering in uw tuin en pas uw ontwerp hierop aan. Weet u niet hoe u de waterhuishouding in uw tuin kunt regelen? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het zandbed vlak met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de tegels in het zandbed. Doe dit voorzichtig en het liefst met 2 personen omdat deze tegels relatief zwaar zijn. U kunt ook gebruik maken van een tegeldonkey. Maak eventueel gebruik van voegkruisjes om evenredige voegen te creëren.

 6. Graaf geulen in de overgebleven ruimte rondom en plaats de opsluitbanden hierin. Zorg dat ze 2 cm onder de tegels uitkomen. De tegels zullen nog iets gaan inzakken en op dezelfde hoogte komen te liggen als de tegels.

 7. Werk het terras of looppad af met een goed voegmiddel. Hierdoor minimaliseert u de kan op onkruid tussen de tegels. Lees vooraf altijd goed de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat.

Bent u overtuigd van de kwaliteit van de Kingstones, maar bent u op zoek naar een andere kleur of een ander formaat? Neem dan een kijkje in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Zoekt u een tegel die nog onderhoudsvriendelijker is? Bekijk dan ook eens de GeoProArte tegels en onze keramische tegels.