Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Grijs/Zwart 30x60x4cm Excluton

Productnummer
EX698519
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000771
Per m2

46,15

incl. BTW

Verkocht per 20 stuks á € 166,-

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
30 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 20 stuks á € 166,-

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
16,2 kg
Kleur
Grijs
Lengte
30 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
5.56
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Tegelmaat
60x30 cm

Terrastegels met coating Kingstones Grijs/Zwart 30x60x4cm Excluton

Bent u op zoek naar luxe betontegels die weinig onderhoud vereisen en jarenlang meegaan? Dan zit u met de Kingstones Grijs/Zwart 30x60x4cm goed! Deze donkere betontegels van het A-merk Excluton zijn door hun Excellent Coating zeer onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur. De grijs/zwarte kleur is erg populair omdat het perfect past in verschillende tuinstijlen. U creëert eenvoudig een luxe terras of looppad met deze fraaie tegels.

Terrastegels met coating

De Kingstones onderscheiden zich van andere betontegels door hun Excellent Coating. Deze coating beschermt de tegels tegen vocht en vuil. Omdat groene aanslag en algen minder kan hebben om uw tegels te bevuilen, heeft u aanzienlijk minder schoonmaakwerk. Daarnaast gaan de tegels jarenlang mee en kunt u dus langer genieten van uw terras of looppad. Wilt u uw tuin nog onderhoudsvriendelijker maken? Maak dan gebruik van een goed voegmiddel om de groei van onkruid tussen de tegels tot een minimum te beperken.

Terrastegels leggen

Gaat u zelf uw nieuwe terrastegels aanleggen? Lees dan onze tips goed door voor het beste resultaat. U vindt de uitgebreide uitleg in onze klustip . Hieronder hebben wij alvast een beknopte versie beschreven met alle toebehoren die u nodig heeft.

 1. U begint met het aanleggen van een zandbed van circa 20cm. Heeft u meer stevigheid nodig? Leg dan eerst een laag van 20-35 cm aan en hierop het zandbed. Zorgt dat u 6 cm rondom overhoud voor de opsluitbanden.

 2. Tril het zandbed aan met een trilplaat. Herhaal dit na een aantal dagen.

 3. Maak het zandbed egaal met een afreilat of een lange waterpas. Bedenk ook hoe u de waterhuishouding in uw tuin wil gaan regelen. U vindt verschillende manieren in onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 4. Leg de tegels in het zandbed en klop deze aan met een rubberen hamer.

 5. U kunt u de opsluitbanden rondom uw terras plaatsen. Graag hiervoor een geul en plaats de betonbanden erin. Zorg ervoor dat deze circa 2 cm onder de tegels liggen. Uw terras of looppad zal nog iets gaan zakken en op dezelfde lijn komen te liggen als de opsluitbanden.

 6. Vergeet niet om uw terras te voegen om onkruid te voorkomen. Lees altijd vooraf de gebruiksaanwijzing van uw voegmiddel door voor het beste resultaat.

Zijn dit niet de tegels waar u naar op zoek was, maar bent u wel overtuigd van de kwaliteit van de Kingstones. Bekijk dan onze volledige assortiment Excluton Kingstones Terrastegels voor alle formaten en kleuren. Toch op zoek naar nog iets anders? Bekijk dan ook eens onze GeoProArte tegels of onze .