Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Grijs/Zwart 40x80x4cm Excluton

Productnummer
EX698531
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000773
Per m2

48,20

incl. BTW

Verkocht per 10 stuks á € 154,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
40 cm
Breedte
80 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 10 stuks á € 154,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
28,8 kg
Kleur
Grijs
Lengte
40 cm
Dikte
4 cm
Breedte
80 cm
Benodigde per m2
3.12
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Tegelmaat
80x40 cm

Terrastegels met coating Kingstones Grijs/Zwart 40x80x4cm Excluton

Ook voor rechthoekige terrastegels bent u bij Gadero aan het juiste adres! Bekijk eens deze Kingstones Grijs/Zwart. Met deze tegels in fraaie, donkere kleur legt u een luxe terras of looppad aan. Deze Kingstones zijn zeer geschikt voor verschillende tuinstijlen en zijn voorzien van een Excellent Coating. Dat betekent weinig onderhoud, weinig kans op kalkuitbloei en jarenlang plezier. Ziet u zichzelf al zitten op een terras van luxe Kingstones? Bestel dan snel en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Terrastegels met hoogwaardig coating

De hoogwaardige Excellent Coating van de Kingstones beschermt de tegels tegen vocht en vuil. Groene aanslag en algen zullen zich minder snel aan het oppervlak hechten en uw terras of looppad bevuilen. Dit betekent minder schoonmaakwerk voor u. Door de bescherming gaan de tegels ook veel langer mee, u zult er nog jaren plezier van hebben. Wilt u uw terras of looppad nog onderhoudsvriendelijker maken? Zorg dan dat u voegt met een goed voegmiddel. Zo voorkomt u onkruid tussen de tegels.

Terrastegels aanleggen

Gadero helpt u graag een handje verder wanneer u zelf gaat klussen in de tuin. Hieronder vindt u duidelijke instructies over het aanleggen van een terras of looppad. Daarbij noemen wij alle nodige toebehoren. Wilt u dit later teruglezen? Dan verwijzen wij u graag naar onze klustip Terrastegels aanleggen.

 1. Leg als eerste een zandbed van 20 cm aan. Heeft u in uw tuin behoefte aan meer stabiliteit? Leg dan eerst een laag gebroken puin van 20–35 cm voor voor u het zandbed aanlegt. Zorg voor 6 cm speling rondom voor de opsluitbanden.

 2. Plan van te voren de waterhuishouding en pas uw ontwerp hierop aan. Ben u er niet zeker van welke vorm van afwatering bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het oppervlak egaal met een afreilat of lange waterpas.

 5. Leg de tegel in het zandbed. Doe dit voorzichtig en klop ze nog even na met een rubberen hamer. Maak eventueel gebruik van voegkruisjes voor evenredige voegen.

 6. Plaats de opsluitbanden rondom het terras of looppad. Graaf een geul en zet de opsluitband erin. Doe dit 2 cm onder het tegel niveau. Deze zullen namelijk nog gaan inzakken en zo op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 7. Vul de voegen met een goed voegmiddel. Lees altijd vooraf aandachtig de gebruiksaanwijzingen. Niet alleen werkt u het oppervlak mooi af, u zorgt ook voor minder groei van onkruid tussen de tegels.

Bent u net als wij fan van de Kingstones, maar is dit niet de tegel die u zocht? Bekijk dan alle formaten en kleuren in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Zoekt u een tegel die nog onderhoudsvriendelijker is? Neem dan ook eens een kijkje bij onze GeoProArte tegels en keramische tegels.