Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Grijs/Zwart 50x100x4cm Excluton

Productnummer
EX698536
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000781
Per m2

47,50

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 142,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
50 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 142,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
45 kg
Kleur
Grijs
Lengte
50 cm
Dikte
4 cm
Breedte
100 cm
Benodigde per m2
2
Behandeling
Gecoat
Ondergrond
Normaal zandbed
Geschikt voor oprit
Nee
Type tegel
Betontegel

Terrastegels met coating Kingstones Grijs/Zwart 50x100x4cm Excluton

Met de Kingstones Grijs/Zwart in het formaat 50x100cm kunt u alle kanten op. Gaat u er een mooi terras van aanleggen? Een luxe looppad? Of gaat u ze gebruiken als stapstenen? Waar u zich in ieder geval geen zorgen om hoeft te maken is het onderhoud. Door de hoogwaardige Excellent Coating zijn de tegels beschermd tegen vocht en vuil. Dit betekent een stuk minder schoonmaakwerk voor u. Daarnaast zorgt de kwaliteit van deze tegels ervoor dat u er jarenlang plezier van kan hebben. Bestel ze vandaag nog en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Tuintegels met coating

Door de Excellent Coating worden de Kingstones tegels beschermd tegen vocht en vuil. deze kunnen zich niet aan het oppervlak hechten of in de tegel trekken. Hierdoor heeft u veel minder kans op groene aanslag en algen. Een erg onderhoudsvriendelijk terras of looppad dus. Wilt u nog minder schoonmaakwerk? Zorg dan dat u gebruik maakt van een goed voegmiddel om de groei van onkruid zoveel mogelijk te voorkomen. De Kingstones gaan langer mee dan de onbehandelde betontegels dus u zult nog jaren plezier hebben van uw nieuwe terras of looppad.

Tuintegels leggen

Bij Gadero helpen wij u graag bij het verwezenlijken van uw droomtuin. Hieronder vindt u instructies voor het aanleggen van uw terras of looppad met alle nodige toebehoren. Wanneer u deze later wil teruglezen verwijzen wij u graag naar onze klustip Terrastegels leggen.

 1. Begin met het aanleggen van een zandbed van 20 cm. Zorg voor 6 cm ruimte rondom voor de opsluitbanden. Heeft u meer stabiliteit nodig in uw tuin? Leg dan een laag gebroken puin van 20-35 cm aan en leg het zandbed hierop.

 2. Zorg ervoor dat u vooraf een plan heeft voor de afwatering en pas uw ontwerp hierop aan. Weet u niet hoe u de waterhuishouding in uw tuin kunt regelen? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het oppervlak egaal met een afreilat of lange waterpas.

 5. U kunt nu de tegels in het zandbed plaatsen. Doe dit voorzichtig en maak eventueel gebruik van voegkruisjes voor evenredige voegen. Klop de tegels nog even aan met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden rondom. Doe dit door geulen te graven en de betonbanden hierin te plaatsen. Zorg dat ze 2 cm onder de tegels komen te liggen. Wanneer deze inzakken zullen ze op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 7. Werk het terras of looppad af met een geschikt voegmiddel. Dit zorgt er tevens voor dat er een minimale hoeveelheid onkruid tussen de tegels door zal groeien. Lees vooraf altijd goed de gebruiksaanwijzing door.

Is de Kingstones Grijs/Zwart 50x100x4cm niet de tegel die u zocht? Bekijk dan de hele Kingstones lijn in onze categorie Excluton Kingstones Terrasegels. Bent u op zoek naar een tegel die nog onderhoudsvriendelijker is? Neem dan eens een kijkje naar onze GeoProArte collectie en onze keramische tegels.