Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Grijs/Zwart 60x60x4cm Excluton

Productnummer
EX698526
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000779
Per m2

37,39

incl. BTW

Verkocht per 10 stuks á € 134,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 10 stuks á € 134,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
32,4 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Tegelmaat
60x60 cm

Terrastegels met coating Kingstones Grijs/Zwart 60x60x4cm Excluton

Zoekt u fraaie, donkere tegels voor uw moderne, klassieke of Engelse tuin? Dan is zijn Kingstones Grijs/Zwart de tegels voor u! Door de hoogwaardige Excellent Coating zijn deze terrastegels aanzienlijk onderhoudsvriendelijker dan de 60Plus Soft Comfort variant en gaan ze langer mee. Het formaat 60x60 is zeer gangbaar en erg populair. Bestel vandaag nog en wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis.

Terrastegels met coating

De terrastegels van Kingstones zijn elk voorzien van een Excellent Coating. Deze hoogwaardige coating zorgt voor een goede bescherming tegen weersinvloeden, vocht en vuil. Schrobben is dus verleden tijd! Ook gaan de tegels jarenlang mee. Wilt u nog een stukje onderhoudsvriendelijker? Zorg dan dat u de tegels met een goed voegmiddel voegt. Hierdoor zal de groei van onkruid tot een minimum beperkt worden.

Terrastegels leggen

Wij helpen u graag op weg wanneer u zelf gaat klussen in de tuin. Hieronder vindt u een handig stappenplan die u kunt gebruiken bij de aanleg van uw nieuwe terras of looppad. Wilt u deze nog even rustig teruglezen? Dan verwijzen wij u naar onze klustip Terrastegels aanleggen.

 1. U start met het aanleggen van een zandbed van 20 cm. Wanneer u meer stabiliteit nodig heeft, kunt u eerst een laag gebroken puin van 20-35 cm aanleggen en vervolgens het zandbed. Zorg voor 6 cm speling rondom voor de opsluitbanden.

 2. Maak vooraf een plan voor de afwatering in uw tuin pas uw ontwerp hierop aan. Weet u niet welke vorm van waterhuishouding het beste bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Egaliseer het zandbed met een afreilat of lange waterpas.

 5. U kunt nu de tegels gaan leggen. Doe dit voorzichtig en maak eventueel gebruik van voegkruisjes. Klop de tegels nog even na met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden in de ruimte rondom. Graag hiervoor een geul en zet de betonbanden erin. U dient circa 2 cm onder de tegels uit te komen. Deze zullen namelijk nog iets gaan inzakken en op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 7. Voeg uw terras of looppad met een goed voegmiddel. Niet alleen geeft dit een mooie afwerking, het helpt ook onkruid tussen de tegels te voorkomen.

Bent u net als wij overtuigd van de hoogwaardige kwaliteit van de Kingstones, maar is dit niet de tegel die bij uw wensen past? Neem dan een kijkje in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Bent u op zoek naar een nog vriendelijkere tuintegel? Bekijk dan ook eens onze GeoProArte tegels en onze keramische tegels.