Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Lyon 100x100x6cm Excluton

Productnummer
EX698541
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000786
Per m2

56,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 56,95

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
135 kg
Kleur
Antraciet
Lengte
100 cm
Dikte
6 cm
Breedte
100 cm
Benodigde per m2
1
Tegelmaat
100x100 cm
Behandeling
Gecoat
Serie
Kingstone
Geschikt voor oprit
Nee

Terrastegels met coating Kingstones Lyon 100x100x6cm Excluton

Bent u op zoek naar luxe, grootformaat terrastegels? Bekijk dan eens de Kingstones Lyon 100x100cm. Door dit formaat creëert u eenvoudig een optisch grotere tuin en de mooie, donkere kleur zorgt voor een luxe uitstraling. Of u nu een klassieke tuin, moderne tuin of wellness tuin heeft, de Kingstones Lyon passen er perfect bij. Deze terrastegels worden beschermd tegen vocht en vuil door een hoogwaardige Excellent Coating. Niet alleen scheelt dit u veel schoonmaakwerk, ook blijven de tegels jarenlang mooi. Bestel de Kingstones Lyon vandaag nog en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Kingstones met Excellent Coating

Door de hoogwaardige Excellent Coating zijn de Kingstones beschermd tegen invloeden van vocht en vuil. Deze kunnen niet in de tegel trekken of zich aan het oppervlak echten. Groene aanslag en algen hebben dus geen kans om uw tegels te bevuilen. Hierdoor creëert u met de Kingstones eenvoudig een onderhoudsvriendelijk terras of looppad. Ook gaan de tegels langer mee dan onbehandelde betontegels. Door te voegen met een goed voegmiddel verkleint u de kans op onkruid tussen de tegels en maakt u uw terras of looppad nog onderhoudsvriendelijker.

Leggen van grootformaat tegels

Het aanleggen van de Kingstones is een eenvoudige klus met ons handige stappenplan. Daarbij noemen wij ook Wilt u deze later nog eens teruglezen? Dan verwijzen wij u naar onze klustip Terrastegels leggen.

 1. Begin met het aanleggen van een zandbed. Zorg dat u rondom het terras of looppad 6 cm ruimte overhoud voor de opsluitbanden. Heeft u meer stabiliteit nodig in uw tuin? Leg dan eerst een laag gebroken puin van 20-35 cm aan en vervolgens het zandbed erop.

 2. Maak een plan voor de afwatering in uw tuin en pas uw tuinontwerp hierop aan. Weet u niet welke vorm van waterhuishouding het beste bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maakt het oppervlak van het zandbed egaal met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de tegels voorzichtig in het zandbed. Wij raden u aan dit te doen met 2 personen omdat de tegels relatief zwaar zijn. U kunt ook gebruik maken van een tegeldonkey voor het tilwerk en voegkruisjes voor evenredige voegen. Klop de tegels nog even na met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden rondom uw terras of looppad. Graaf de geulen zo diep dat de betonbanden 2 cm onder de tegel liggen. Deze zullen namelijk nog iets inzakken en op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 7. Voeg uw terras of looppad met een geschikt voegmiddel. Niet alleen zorgt dit voor een mooie afwerking, het voorkomt ook de groei van onkruid tussen de tegels. Lees vooraf altijd goed de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat.

Bent u op zoek naar de kwaliteit die de Kingstones bieden, maar is dit niet de tegel voor u? Bekijk dan alle kleuren en formaten uit deze collectie in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Zoekt u een tegel die nog onderhoudsvriendelijker is? Bekijk dan eens onze GeoProArte tegels en onze keramische tegels.