Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Lyon 60x60x4cm Excluton

Productnummer
EX698523
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000776
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Met coating

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  • Lange levensduur

  • Goed alternatief van de Noviton

  • Niet geschikt voor de oprit

  • Geen GeoProArte

Specificaties

Gewicht
32,4 kg
Kleur
Antraciet
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Behandeling
Gecoat
Tegelmaat
60x60 cm
Ondergrond
Normaal zandbed
Geschikt voor oprit
Nee

Terrastegels met coating Kingstones Lyon 60x60x4cm Excluton

Wilt u echt een stijlvol, aantrekkelijk prieel in uw tuin? Dan is onze terrasoverkapping Oranjewoud van Lariks / Douglas hout een absolute aanrader. Deze houtsoort met haar rose tint in combinatie met de opvallende vlammende structuur, zorgt voor een bijzonder karakter. Hout van de Douglasspar wordt bijzonder gewaardeerd vanwege de stevigheid, de lange levensduur en de weerbestendigheid en is daarom uitermate geschikt voor buiten gebruik. Indien u Lariks / Douglas niet behandeld, krijgt het hout na verloop van tijd onder invloed van weersomstandighedeneen prachtige zilvergrijze kleur. Indien u de oorspronkelijke houtkleur wilt behouden, kan u het hout heel makkelijk met onderhoudsolie met open poriën behandelen.

Deze prieel of terrasoverkapping Oranjewoud heeft een diameter van 448 cm op het breedste punt. De hoogte is 315 cm. Het paviljoen is opgebouwd uit 6 palen van 10 x 12 cm 6-hoekig massief hout incl. dwarsverbindingen van massief douglassparrenhout. Dit prieel wordt standaard geleverd met 18 mm OSB-dakplaten met asfaltbedekking als eerste deklaag. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van verschillende soorten dakshingles. Deze terrasoverkapping heeft de optie voor uitbreiding met een mooie leuning rondom zoals op de foto weergeven. Neem hiervoor contact met ons op.

Het Lariks / Douglas hout voor deze overkapping komt uit de bossen van Noord-Europa. In korte zomers en lange, koude winters groeit het hout normaal gesproken langzaam. Daardoor onstaan jaarringen die dicht bij elkaar liggen, zodat het hout bijzonder hard wordt en een goede weerstand heeft.