Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Marseille 60x60x4cm Excluton

Productnummer
EX698521
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000769_1
Per m2

37,39

incl. BTW

Verkocht per 10 stuks á € 134,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 10 stuks á € 134,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
32,4 kg
Kleur
Antraciet
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Ondergrond
Normaal zandbed
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Tegelmaat
60x60 cm

Terrastegels met coating Kingstones Marseille 60x60x4cm Excluton

Zoekt u terrastegels met een robuust uiterlijk? Neem dan eens een kijkje naar de Kingstones Marseille 60x60x4cm van ons A-merk Excluton. Deze donkergrijze tegels zijn voorzien van een hoogwaardige coating waardoor ze ontzettend onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast gaan deze tuintegels jarenlang mee. Deze populaire kleur is geschikt voor verschillende tuinstijlen, van klassiek tot modern. Bestel vandaag nog en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Tuintegels met coating

Door de hoogwaardige coating van de Kingstones hoeft u zich minder zorgen te maken over schoonmaakwerk. Deze coating beschermt de tegels namelijk tegen vocht en vuil. Dit betekent dat groene aanslag en algen amper kans kunnen krijgen om uw tegels te bevuilen en dat u niet regelmatig hoeft te schrobben. Nog een tip om uw terras of looppad onderhoudsvriendelijk te houden: leg uw tegels met een goede voeg. Op deze manier beperkt u de groei van onkruid tussen de tegels tot een minimum.

Kingstones leggen

De Kingstones kunnen in een normaal zandbed worden gelegd. Gaat u zelf aan de slag met uw nieuwe tegels? Lees dan vooraf onze instructies voor het beste resultaat. In onze klustip Terrastegels leggen vindt u een uitgebreide uitleg en alle producten die u nodig heeft. Hieronder leest u de beknopte versie:

 1. Leg een zandbed aan van 20 cm. Heeft u meer stevigheid nodig? Leg dan eerst een laag gebroken puin aan van 20-35 cm en vervolgens het zandbed. Houd 6 cm ruimte rondom over voor de opsluitbanden.

 2. Bedenk welke vorm van afwatering u wilt toepassen in uw tuin en houd hier rekening mee bij de verdere aanleg. Weet u niet welke vorm van afwatering er het beste bij uw wensen en situatie past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed goed aan met een trilplaat. Herhaal dit na enkele dagen tot een week.

 4. Egaliseer het zandbed met een afreilat of een lange waterpas.

 5. U kunt nu de tegels gaan leggen. Doe dit voorzichtig en klop ze nog even na met een rubberen hamer zodat ze stevig liggen.

 6. Plaats vervolgende de opsluitbanden in de overgebleven ruimte rondom de tegels. Zorg ervoor dat de betonbanden 2 cm onder de tegels liggen. Deze gaan namelijk nog iets inzakken en op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 7. Voeg de tegels met een goed voegmiddel. Dit zorgt voor een mooie afwerking en zal de groei van onkruid tot een minimum beperken. Wij raden u aan altijd eerste goed de gebruiksaanwijzing te lezen voor u begint met voegen.

Bent u ook zo enthousiast over de kwaliteit van de Kingstones, maar is dit niet de tegel die u in gedachte had? Bekijk dan de gehele collectie in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ook zeker eens onze GeoProArte tegels of onze keramische tegels.