Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Nice 100x100x6cm Excluton

Productnummer
EX698542
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000787
Per m2

56,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 56,95

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
135 kg
Kleur
Bruin
Lengte
100 cm
Dikte
6 cm
Breedte
100 cm
Benodigde per m2
1
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegels met coating Kingstones Nice 100x100x6cm Excluton

Met de Kingstones Nice 100x100cm van Excluton creëert u eenvoudig een optisch meer ruimte in uw tuin en een luxe uitstraling. De kleur is zeer geschikt voor verschillende tuinstijlen, zoals de wellness tuin, de landelijke tuin en Mediterrane tuin. Door de hoogwaardige Excellent Coating hoeft u minder vaak schoon te maken en kunt u nog jaren genieten van uw nieuwe terras of looppad. Let op! Deze 100x100cm tegels zijn relatief zwaar, wij adviseren u deze tegels altijd met 2 personen te tillen. Bestel uw eigen Kingstones terrastegels vandaag nog en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Terrastegels met Excellent Coating

Omdat de Kingstones zijn voorzien van een hoogwaardige Excellent Coating zijn ze veel onderhoudsvriendelijker dan onbehandelde betontegels en gaan ze langer mee. De coating zorgt ervoor dat vocht amper in de tegel kan trekken en dat vuil zich niet aan het oppervlak hecht. Hierdoor zet u groene aanslag en algen buiten spel. Wilt u nog onderhoudsvriendelijker? Leg de tegels dan met een goed voegmiddel, hierdoor verkleint u de kans op onkruid tussen de tegels. Daarnaast zorgt het tevens voor een mooie afwerking.

Aanleggen grootformaat tegels

Wanneer u zelf aan de slag gaat in de tuin staan wij klaar om u een handje op weg te helpen. Hieronder vindt u een handig stappenplan en de nodige toebehoren. Wilt u deze later teruglezen? Dan verwijzen wij u graag naar onze klustip Terrastegels leggen.

 1. Begin met de aanleg van het zandbed van 20 cm. Heeft u meer stabiliteit nodig? Leg dan eerst een laag gebroken puin aan van 20-35 cm en vervolgens het zandbed. Zorg voor 6 cm ruimte rondom voor de opsluitbanden.

 2. Maak een plan voor de waterhuishouding in uw tuin en pas het ontwerp hierop aan. Weet u niet welke vorm van afwatering het beste bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het zandbed egaal met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de tegels in het zandbed en klop deze aan met een rubberen hamer. Doe dit voorzichtig en til de tegels met 2 personen of gebruik een tegeldonkey. Deze zijn namelijk relatief zwaar. Gebruik eventueel tegelkruisjes voor evenredige voegen.

 6. Plaats de opsluitbanden rond het terras of looppad. Graaf de geulen zo diep dat de betonbanden 2 cm onder de tegels liggen. Deze zullen namelijk nog inzakken en op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 7. Voeg het terras of looppad af met een geschikt voegmiddel. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, maar ook dat er weinig tot geen onkruid tussen de tegels door kan groeien. Lees vooraf altijd goed de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat.

Bent u net als wij overtuigd van de kwaliteit van de Kingstones, maar is dit niet de tegel die u in gedachte had? Bekijk dan alle kleuren en formaten in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Zoekt u een tegel die zorgt voor een nog onderhoudsvriendelijker terras of looppad? Bekijk dan eens onze GeoProArte tegels en onze keramische tegels.