Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Nice 60x60x4 cm Excluton

Productnummer
EX698522
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000775
Per m2

37,39

incl. BTW

Verkocht per 10 stuks á € 134,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 10 stuks á € 134,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
32,4 kg
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Dikte
4 cm
Breedte
60 cm
Benodigde per m2
2.78
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegels met coating Kingstones Nice 60x60x4 cm Excluton

De Kingstones Nice 60x60x4cm hebben een prachtige, neutrale aarde kleur die goed past in verschillende tuinstijlen zoals de landelijke tuin, de Mediterrane tuin en de cottage tuin. De Kingstones van ons A-merk Excluton onderscheiden zichzelf door hij hoogwaardige kwaliteit . Door de Excellent Coating zijn ze ontzettend onderhoudsvriendelijk en gaan ze jarenlang. Wanneer u ze vandaag besteld leveren wij binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Tuintegels met coating

De terrastegels van Kingstones zijn elk voorzien van een hoogwaardige Excellent Coating. Ze coating zorgt voor een uitstekende bescherming tegen vocht en vuil. Groene aanslag en algen hebben veel minder kans om uw tegels te bevuilen en dat betekent minder schoonmaakwerk voor u. En omdat de tegels minder worden aangetast door invloeden van buitenaf gaan ze jarenlang mee. Wilt u uw terras of looppad nog onderhoudsvriendelijker maken? Gebruik dan een goed voegmiddel om de groei van onkruid tussen de tegels tot een minimum te beperken.

Tuintegels leggen

Gaat u zelf aan de slag met de aanleg van uw terras of looppad en kunt u nog een paar tips gebruiken? Lees dan snel verder! Hieronder vindt u beknopte instructies om u op weg te helpen, inclusief alle toebehoren die u nodig heeft. In onze klustip Terrastegels leggen kunt u deze stappen teruglezen met nog meer tips.

 1. Begin met het leggen van een zandbed van circa 20 cm. Zoekt u meer stevigheid? Leg dan eerst een laag gebroken puin van 20-35 cm en daarop het zandbed. Zorg voor 6 cm ruimte rondom voor de opsluitbanden.

 2. Bedenk van te voren hoe u de waterhuishouding in uw tuin wilt reguleren en houd hier rekening mee bij de verdere aanleg. Weet u niet welke vorm van afwatering er het beste bij u en uw tuin past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Egaliseer het zandbed met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de tegels voorzichtig in het zandbed en klop ze aan met een rubberen hamer .

 6. Plaats de opsluitbanden rondom het terras of looppad. Graaf de geulen zo diep dat de betonbanden 2 cm onder de tegels liggen. Deze zullen namelijk nog iets gaan inzakken en op dezelfde hoogte komen te liggen als de opsluitbanden.

 7. Vul de voegen in met een goed voegmiddel. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking van uw terras of looppad, maar het vermindert de groei van onkruid tussen de tegels ook aanzienlijk. Lees altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing door voor u begint met voegen.

Zoekt u de kwaliteit van de Kingstones, maar is dit niet de tegel voor u? Bekijk dan alle kleuren en formaten in de categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Bent u toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan ook eens de GeoProArte tegels en onze keramische tegels.