Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Paduc Brown 40x80x4cm Excluton

Productnummer
EX698534
Betontegels met Excellent Coating en levensechte houtlook
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
1643209226
2000809
2000809_kuabm
Per m2

48,20

incl. BTW

Verkocht per 10 stuks á € 154,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
40 cm
Breedte
80 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 10 stuks á € 154,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating en levensechte houtlook

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
28,8 kg
Kleur
Grijs
Lengte
40 cm
Dikte
4 cm
Breedte
80 cm
Benodigde per m2
3.12
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegels met coating Kingstones Paduc Brown 40x80x4cm Excluton

De Kingstones Paduc Brown nemen een geheel eigen plek in binnen ons assortiment. Deze betontegels hebben een realistische houtprint die niet van echt te onderscheiden is. De mooie bruin/grijze kleur kan worden toegepast in verschillende tuinstijlen, zoals de landelijke tuin, Mediterrane tuin of de Oosterse tuin. Door de beschermende Excellent Coating hoeft u veel minder onderhoud te plegen en gaan de tegels jarenlang mee. Genoeg reden dus om de Kingstones Paduc Brown vandaag nog aan te schaffen! Bestel nu en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Kingstones terrastegels met coating

Door de hoogwaardig Excellent Coating worden de tegels van Kingstones goed beschermd tegen invloeden van vocht en vuil. Hierdoor zullen groene aanslag en algen uw terras of looppad minder snel bevuilen. Dit betekent minder schoonmaakwerk voor u. Wilt u nog onderhoudsvriendelijker? Zorg dan dat u voegt met een goed voegmiddel zodat onkruid niet tussen de tegels door kan groeien. Ook gaan de tegels langer mee en geniet u dus nog jaren van uw nieuwe tegels.

Kingstones aanleggen

Gaat u zelf aan de slag met uw nieuwe terras of looppad? Dan staan wij voor u klaar om u een handje op weg te helpen. Met onze handige instructies brengt u uw tuinproject eenvoudig tot een succes. Lees snel verder! Wilt u dit stappenplan later rustig teruglezen? Dan verwijzen wij u graag naar onze klustip .

 1. Leg een zandbed van 20 cm aan. Heeft u meer stabiliteit nodig? Begin dan met een laag van 20-35 cm en leg het zandbed hierop aan. Zorg voor circa 6 cm ruimte rondom voor de opsluitbanden.

 2. Zorg dat u een goed plan heeft voor de afwatering in uw tuin en pas uw ontwerp hierop aan. Weet u niet hoe u de waterhuishouding in uw tuin kunt reguleren? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het oppervlak egaal met een afreilat of een langer waterpas.

 5. Leg de tegels in het zandbed. Doe dit voorzichtig en maak eventueel gebruik van voegkruisjes voor evenredige voegen. Klop de tegels even na met een rubberen hamer.

 6. Plaat de opsluitbanden in geulen rondom uw terras of looppad. Deze zorgen ervoor dat de tegels niet gaan verschuiven. Zorg dat de betonbanden circa 2 cm onder de tegels komen te liggen. Deze gaan namelijk nog iets inzakken en komen dan op dezelfde hoogte te liggen als de opsluitbanden.

 7. Vul de voegen met een goed voegmiddel. Hierdoor verkleint u de kans op onkruid tussen de voegen en zorgt u voor een mooie afwerking van uw terras of looppad. Lees voor gebruik altijd goed de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat.

Bent u net als wij al fan van de kwaliteit die de Kingstones te bieden hebben, maar is dit niet de tegel waar u naar opzoek was? Bekijk dan de gehele collectie in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Zoekt u tegels voor een nog onderhoudsvriendelijker terras of looppad? Bekijk dan ook eens onze GeoProArte lijn en onze .

Bijbehorend bij dit product