Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Paduc Grey 40x80x4cm Excluton

Productnummer
EX698533
Betontegels met Excellent Coating en levensechte houtlook
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
1643209095
2000808
2000808_brqlw
Per m2

48,20

incl. BTW

Verkocht per 10 stuks á € 154,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
40 cm
Breedte
80 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 10 stuks á € 154,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating en levensechte houtlook

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
28,8 kg
Kleur
Grijs
Lengte
40 cm
Dikte
4 cm
Breedte
80 cm
Benodigde per m2
3.12
Geschikt voor oprit
Nee
Behandeling
Gecoat
Tegelmaat
80x40 cm
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegels met coating Kingstones Paduc Grey 40x80x4cm Excluton

Bent u op zoek naar een unieke terrastegel? De Kingstones Paduc Grey is een betonnen print tegel met het uiterlijk van vergrijsd hout. U kunt deze mooie tegels op zichzelf gebruiken om een luxe terras aan te leggen, maar u kunt ze ook gebruiken in combinatie met andere Kingstones tegels om een uniek terras of looppad te creëren. Laat uw creativiteit de vrije loop! Daarnaast zijn deze tegels voorzien van een Excellent Coating. Deze beschermd tegen vocht, vuil en kalkuitbloei. U zult nog jaren van uw terras genieten.

Terrastegels met coating

De tegels van Kingstones hebben een hoogwaardige Excellent Coating. Deze coating zorgt voor een goede bescherming van de tegel tegen invloeden van vocht en vuil. Groene aanslag en algen hechten zich niet aan de tegels en deze zijn daardoor eenvoudig schoon te maken en te houden. Wilt u nog een stapje onderhoudsvriendelijker? Leg de tegels dan met een goed voegmiddel. Deze gaat de groei van onkruid tegen. Ook zorgt deze coating ervoor dat de tegels langer meegaan en u nog jaren van uw terras of looppad kan genieten.

Terrastegels aanleggen

Bij Gadero helpen wij u graag waar het kan wanneer u zelf aan de slag gaat in de tuin. Hieronder vindt u instructies voor het aanleggen van een terras of looppad. Wilt u deze graag teruglezen? Dan verwijzen wij u graag naar onze klustip Terrastegels aanleggen.

 1. Start met het aanleggen van een zandbed van 20 cm. Indien u meer stabiliteit nodig heeft kunt u eerst een laag gebroken puin van 20-35 cm aanleggen. Zorg dat u 6 cm rondom overhoud voor de opsluitbanden.

 2. Maak vooraf een plan voor de waterhuishouding in uw tuin en pas uw ontwerp hierop aan. Bent u niet zeker welke vorm van afwatering het beste bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Egaliseer het zandbed met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de tegels in het zandbed. Maak eventueel gebruik van voegkruisjes voor evenredige voegen. Klop de tegels nog even na met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden rondom. Doe dit circa 2 cm onder het niveau van de tegels. Deze zullen nog iets gaan inzakken en komen dan op dezelfde hoogte te liggen als de opsluitbanden.

 7. Voeg het terras of looppad af met een goed voegmiddel. Niet alleen creëert u zo een mooie afwerking, u houdt ook de groei van onkruid tegen.

Bent u net als wij enthousiast over de Kingstones, maar is dit niet de tegel die u in gedachte had. Bekijk alle formaten en kleuren in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Op zoek naar nog meer onderhoudsvriendelijkheid? Neem dan eens een kijkje bij onze GeoProArte tegels of onze keramische tegels.