Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Paduc Oak 40x80x4cm Excluton

Productnummer
EX698532
Betontegels met Excellent Coating en levensechte houtlook
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
1643208628
2000774
Per m2

48,20

incl. BTW

Verkocht per 10 stuks á € 154,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
40 cm
Breedte
80 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 10 stuks á € 154,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating en levensechte houtlook

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
28,8 kg
Kleur
Bruin
Lengte
40 cm
Dikte
4 cm
Breedte
80 cm
Benodigde per m2
3.12
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegels met coating Kingstones Paduc Oak 40x80x4cm Excluton

Bent u op zoek naar een unieke terrastegel voor uw tuin? Bekijk dan eens de Kingstones Paduc Oak. Door de luxe print heeft de tegel het uiterlijk van hout. U kunt uw hele terras met deze tegels aanleggen, maar u kunt ze ook gebruiken als uniek element in combinatie met andere Kingstones tegels. Door de hoogwaardige coating hoeft u maar weinig onderhoud te plegen en zullen de tegels jarenlang meegaan. Bestel deze luxe terrastegels vandaag nog en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Luxe tegels met coating

De tegels van Kingstones zijn elk voorzien van een hoogwaardige Excellent Coating. Deze coating dient als een beschermlaag tegen vocht en vuil. Hierdoor kunnen groene aanslag en algen zich niet aan het oppervlak hechten en hoeft u minder vaak schoon te maken. Daarnaast zorgt het ervoor dat de tegels langer meegaan en u nog jaren van uw terras of looppad kunt genieten.

Tegels aanleggen

Wij helpen u graag op weg wanneer u gaat klussen in de tuin. Wij leggen het proces uit aan de hand van duidelijke instructies en vertellen u welke toebehoren u hiervoor nodig heeft. Lees onze klustip om dit alles terug te lezen. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting.

 1. Leg een zandbed aan van circa 20 cm. Heeft u in uw tuin meer stabiliteit nodig? Begin dan met een laag van 20-35 cm waarop u het zandbed plaatst.

 2. Maak vooraf een plan voor de waterhuishouding in uw tuin en stem dit af op uw ontwerp. Weet u niet welke vorm van afwatering het beste in uw situatie past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het oppervlak egaal met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de tegels voorzichtig in het zandbed. U kunt ervoor kiezen voegkruisjes te gebruiken voor evenredige voegen. Klopt de tegels nog even aan met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden in geulen rondom het terras of looppad. Maak deze zo diep dat de betonbanden 2 cm onder de tegels komen te liggen. Deze gaan nog iets inzakken en komen dan gelijk te liggen met de opsluitbanden.

 7. Voeg het terras of looppad af met een goed voegmiddel. Dit zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, maar het gaat ook de groei van onkruid tussen de tegels tegen. Lees vooraf altijd goed de gebruiksaanwijzing door.

Bent u net als wij fan van de kwaliteit van de Kingstones, maar is dit niet de tegel waar u naar op zoek was? Bekijk dan alle formaten en kleuren van deze lijn in de categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Bent u op zoek naar tegels die nog minder onderhoud vereisen? Neem dan eens een kijkje bij onze GeoProArte collectie of onze .