Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Paduc Oak 50x100x4cm Excluton

Productnummer
EX698537
Betontegels met Excellent Coating en levensechte houtlook
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
1647949722
2000782
Per m2

47,50

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 142,50

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
50 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 142,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating en levensechte houtlook

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
45 kg
Kleur
Bruin
Lengte
50 cm
Dikte
4 cm
Breedte
100 cm
Benodigde per m2
2
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegels met coating Kingstones Paduc Oak 50x100x4cm Excluton

De Kingstones Paduc Oak zijn niet van echt hout te onderscheiden! Deze luxe betontegels van ons A-merk Excluton zijn een unieke toevoeging aan uw terras. Niet alleen als op zichzelf staande terrastegels, maar ze zijn ook leuk te combineren met andere tegels van de Kingstones lijn. Daarnaast zijn ze enorm onderhoudsvriendelijk. Door de hoogwaardige Excellent Coating hebben vocht en vuil minder kans hebben uw tegels te bevuilen. En dit betekent minder schoonmaakwerk voor u! Ook zullen de tegels jarenlang meegaan en kunt u dus nog een hele tijd genieten van uw nieuwe terras. Bestel de Kingstones Paduc Oak vandaag en wij leveren binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Kingstones met hoogwaardige coating

De Kingstones van Excluton hebben een hoogwaardige Excellent Coating. Deze coating zorgt ervoor dat vocht niet in de tegel kan trekken en vuil zich niet aan de tegel kan hechten. Hierdoor heeft u een minimale kans op groene aanslag en algen en dat betekent minder schoonmaakwerk voor u. Ook gaan de stenen een stuk langer mee en kunt u nog jaren genieten van uw nieuwe terras of looppad. Wilt u nog een stapje onderhoudsvriendelijker? Zorg dan dat u voegt met een goed voegmiddel om de groei van onkruid te beperken.

Kingstones aanleggen

Wanneer u zelf aan de slag gaat in de tuin staat Gadero voor u klaar om u een handje te helpen. Hieronder vindt u een stappenplan voor het aanleggen van uw terras of looppad. Daarbij noemen wij alle nodige toebehoren. Wilt u dit later teruglezen? Dan verwijzen wij u graag naar onze klustip Terrastegels aanleggen.

 1. Leg een zandbed van 20 cm aan. Zorg voor 6 cm ruimte rondom voor de opsluitbanden. Heeft u meer stabiliteit nodig in uw tuin? Begin dan met een laag gebroken puin van 20-35 cm en leg vervolgens het zandbed daarop.

 2. Maak vooraf een plan voor de afwatering in uw tuin pas uw ontwerp hierop aan. Weet u niet wat de beste manier van waterhuishouding voor u is? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het oppervlak van het zandbed vlak met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de tegels voorzichtig in het zandbed en klop deze even aan met een rubberen hamer. Maak eventueel gebruik van voegkruisjes om evenredige voegen te maken.

 6. Plaats de opsluitbanden rondom het terras of looppad. Graaf een geul en plaats de betonbanden erin. Maak de geulen zo diep dat de opsluitbanden 2 cm onder de tegels komen te liggen. Deze zullen namelijk nog inzakken en zo gelijk komen te liggen met de betonbanden.

 7. Werk het terras of looppad af met een geschikt voegmiddel. Dit zorgt ook voor een minimale groei van onkruid. Lees voor gebruik altijd goed de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat.

Heeft u niet de tegel gevonden die u zocht? Bekijk de hele Kingstones collectie in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Zoekt u een tegel die nog onderhoudsvriendelijker is? Neem dan ook eens een kijkje bij onze GeoProArte lijn en onze keramische tegels.