Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Paris 100x100x6cm Excluton

Productnummer
EX698540
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000785
Per m2

56,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
100 cm
Breedte
100 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 56,95

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
135 kg
Kleur
Bruin
Lengte
100 cm
Dikte
6 cm
Breedte
100 cm
Benodigde per m2
1
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegels met coating Kingstones Paris 100x100x6cm Excluton

Bent u op zoek naar een manier om uw tuin optisch groter te laten lijken? Neem dan eens een kijkje naar deze grootformaat terrastegels. Deze prachtige bruin/grijze kleur past perfect in verschillende tuinstijlen, zoals de landelijke tuin, de cottage tuin en de wellness tuin. U gaat nog jaren plezier hebben van uw nieuwe terras of looppad door de hoogwaardig Excellent Coating. Deze zorgt voor een hoge onderhoudsvriendelijkheid en een langere levensduur. U hoeft dus minder vaak schoon te maken en u heeft nog jaren plezier van uw nieuwe tegels.

Tegels met coating

De Kingstones tegels zijn door een hoogwaardige Excellent Coating beschermd tegen invloeden van vocht en vuil. Omdat vocht niet in de tegel kan trekken en vuil zich niet aan het oppervlak hecht, hebben groene aanslag en algen geen kans. Uw terras of looppad is hierdoor erg onderhoudsvriendelijk. Daarnaast gaan de tegels nog langer mee. Door de bestrating te leggen met een goed voegmiddel verkleint u de kans op onkruid tussen de tegels en geniet u van nog minder schoonmaakwerk.

Grootformaat tegels aanleggen

Het aanleggen van terrastegels is een fluitje van een cent met ons handige stappenplan. Wilt u deze later nog even op uw gemak teruglezen? Dan verwijzen wij u graag naar onze klustip Terrastegels leggen.

 1. Begin met het aanleggen van een zandbed van 20 cm. Heeft u meer stabiliteit nodig? Leg dan eerst een laag gebroken puin van 20-35 cm aan met het zandbed erop. Zorg voor 6 cm ruimte rondom voor de opsluitbanden.

 2. Maak een plan voor de waterhuishouding in uw tuin en pas uw ontwerp hierop aan. Weet u niet welke vorm van afwatering het beste bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed aan met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het zandbed vlak met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de tegels in het zandbed. Doe dit voorzichtig en bij voorkeur met 2 personen omdat de tegels relatief zwaar zijn. U kunt ook gebruik maken van een tegeldonkey. Maak eventueel gebruik van voegkruisjes voor evenredige voegen. Klop de tegels nog even na met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden rondom het terras of looppad. Graaf de geul zo diep dat de betonband 2 cm onder de tegels uitkomt. Deze zullen namelijk nog gaan inzakken en komen zo op dezelfde hoogte te liggen als de opsluitbanden.

 7. Werk het terras of looppad af met een geschikt voegmiddel. Dit voorkomt de groei van onkruid tussen de tegels en zorgt voor een mooie finishing touch. Lees vooraf goed de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat.

Hebben de Kingstones u overtuigd van hun hoogwaardige kwaliteit, maar is dit niet de tegel waar u naar op zoek was? Bekijk dan de gehele collectie in onze categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Bent u op zoek naar een tegel die nog minder onderhoud vereist? Neem dan eens een kijkje bij onze GeoProArte tegels en onze keramische tegels.