Logo Gadero
service

Kingstones Romano Punto Paduc Grey 40x8x8cm Excluton

Productnummer
EX698543
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
1643209153
1001182
Per m2

51,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
40 cm
Breedte
8 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 1,64

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

Specificaties

Gewicht
5,76 kg
Kleur
Grijs
Lengte
40 cm
Dikte
8 cm
Breedte
8 cm
Benodigde per m2
31.25
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Ja
Type tegel
Betontegel
Ondergrond
Normaal zandbed

Kingstones Romano Punto Paduc Grey 40x8x8cm Excluton

Bent u op zoek naar unieke steen voor uw terras, looppad of oprit? Bekijk dan de Kingstones Romano Punto Paduc Grey. Deze luxe stenen worden in visgraatverband gelegd en hebben het uiterlijk van vergrijsd hout. Ze zijn hiermee zeer geschikt voor o.a. de klassieke tuin, landelijke tuin en de Engelse tuin. Door de hoogwaardig Excellent Coating zijn uw tegels beschermd tegen vuil en vocht. Dit zorgt voor een hoge mate van onderhoudsvriendelijkheid en een langere levensduur. Bestel de Kingstones Romano Punto vandaag nog en wij leveren ze binnen 7 werkdagen bij u aan huis.

Kingstones Romano Punto met coating

De Kingstones zijn voorzien van een Excellent Coating. Deze coating zorgt ervoor dat vocht amper nog in de steen kan trekken en dat vuil zich niet aan het oppervlak hecht. Hierdoor maken groene aanslag en algen geen kans om uw bestrating te bevuilen en dat betekent een stuk minder schoonmaakwerk voor u. Daarnaast gaan de tegels ook veel langer mee dan onbehandelde betonstenen. Wilt u uw bestrating nog onderhoudsvriendelijker maken? Gebruik dan een goed voegmiddel om de groei van onkruid zoveel mogelijk te voorkomen.

Kingstones Romano Punto aanleggen

Gaat u zelf aan de slag in de tuin? Dan staat Gadero voor u klaar met handige tips en duidelijke instructies. Hieronder vindt u een stappenplan met alle benodigde toebehoren. Wilt u deze later teruglezen? Dan verwijzen wij u graag naar onze klustip Terrastegels leggen.

 1. Begin met het aanleggen van een zandbed van 20 cm. Heeft u meer stabiliteit nodig, bijvoorbeeld voor uw oprit? Leg dan eerst een laag gebroken puin aan van 20-35 cm en vervolgens het zandbed erop. Zorg voor 6 cm ruimte rondom voor de opsluitbanden.

 2. Maak een plan voor de waterhuishouding in uw tuin en pas uw ontwerp hierop aan. Weet u nog niet welke vorm van afwatering bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Tril het zandbed af met een trilplaat en herhaal dit na een aantal dagen.

 4. Maak het zandbed egaal met een afreilat of een lange waterpas.

 5. Leg de stenen in het zandbed en klop ze nog even na met een rubberen hamer.

 6. Plaats de opsluitbanden. U doet dit door geulen te graven in de overgebleven ruimte rondom en de betonbanden hierin te plaatsen. Doe dit 2 cm lager dan de bestrating. Deze gaat namelijk nog iets inzakken en komt zo op dezelfde hoogte te liggen als de opsluitbanden.

 7. Voeg de bestrating af met een goed voegmiddel. Niet alleen zorgt dit voor een mooie afwerking, het helpt ook de groei van onkruid tegen te gaan. Lees vooraf altijd goed de gebruiksaanwijzing voor het beste resultaat.

Bent u ook zo enthousiast over de voordelen van de Kingstones, maar is dit niet de bestrating die u in gedachte had? Bekijk dan alle formaten en kleuren van deze lijn in de categorie Excluton Kingstones Terrastegels. Zoekt u tegels die nog onderhoudsvriendelijker zijn? Neem dan ook eens een kijkje bij onze GeoProArte tegels en keramische tegels.