Logo Gadero
service

Terrastegels met coating Kingstones Silves 30x30x4,5cm Excluton

Productnummer
EX698513
Betontegels met Excellent Coating
Langere levensduur en zeer onderhoudsvriendelijk
2000795_zlihl
2000795_hnugf
2000795
Per m2

48,22

incl. BTW

Verkocht per 12 stuks á € 52,08

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
30 cm
Breedte
30 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 12 stuks á € 52,08

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met coating

 • Zeer onderhoudsvriendelijk

 • Lange levensduur

 • Niet geschikt voor de oprit

Specificaties

Gewicht
9,11 kg
Kleur
Bruin
Lengte
30 cm
Dikte
4,5 cm
Breedte
30 cm
Benodigde per m2
11.11
Type tegel
Betontegel
Behandeling
Gecoat
Geschikt voor oprit
Nee
Ondergrond
Normaal zandbed

Terrastegels met coating Kingstones Silves 30x30x4,5cm Excluton

Zoekt u een betaalbare terrastegel van hoge kwaliteit? Dan zit u met de Kingstones Silves 30x30x4,5cm goed! Deze tuintegels van het A-merk Excluton hebben een prachtige, bruin/grijze kleur en passen perfect in de landelijk tuin. De Kingstones zijn geproduceerd met de nieuwste technieken en zijn voorzien van een Excellent Coating. Dit verlengt de levensduur van de tegels aanzien en kunt u dus langer genieten van een prachtig terras.

Terrastegels met coating

Alle Kingstones terrastegels hebben een Excellent Coating. Deze coating zorgt ervoor dat de tegels beschermd worden tegen vocht en vuil. Deze kunnen zich moeilijker hechten aan het oppervlak of in de poriën trekken. En dat betekent voor u dat u minder vaak onderhoud hoeft te plegen en dat de tegels langer meegaan. Wilt u ook de kans op onkruid verkleinen? Leg de tegels dan strak tegen elkaar aan. Met Kingstones bent u dus verzekerd van een onderhoudsvriendelijk terras waar u jarenlang plezier van heeft.

Kingstones leggen

Gaat u zelf uw nieuwe terras aanleggen? Lees dan onze klustip voor een uitgebreide uitleg. Een beknopte uitleg en alle benodigdheden vindt u hieronder.

 1. U begint met het aanleggen van een zandbed van circa 20cm. Voor extra stevigheid kunt u hieronder ook een laag puin aanbrengen van 20-35 cm. Zorg ervoor dat u rondom het terras 6 cm overlaat voor de opsluitbanden.

 2. Tril het zandbed aan met een trilplaat. Herhaal dit na enkele dagen tot een week. U maakt het oppervlak egaal met een afteilat of een lange waterpas. Houdt hierbij rekening met het afschot in verband met de afwatering. Weet u niet welke vorm van waterhuishouding het beste bij u past? Lees dan onze blog Wateroverlast voorkomen met sierbestrating.

 3. Leg de tegels voorzichtig in het zandbed en klop ze aan met een rubberen hamer.

 4. Plaats vervolgens de opsluitbanden rondom het terras. Doe dit circa 2cm onder de tegels. Deze gaan namelijk nog iets inzakken en zullen dan gelijk liggen met de opsluitbanden.

 5. U kunt uw terras nu voegen. Hiermee vermindert u de kans dat onkruid tussen de tegels gaat groeien. Lees vooraf altijd goed de gebruiksaanwijzing.

Zijn dit niet de tegels die u zocht? Bekijk dan de categorie Excluton Kingstones Terrastegels voor alle formaten en kleuren van de Kingstones lijn. Zoekt u een tegel die nog onderhoudsvriendelijker is en nog langer meegaat? Neem dan eens een kijkje bij onze . Wij leveren de Terrastegels met coating Kingstones Silves 30x30x4,5cm Excluton binnen 7 werkdagen bij u aan huis!