Kleurverdiepende Beschermlaag Antraciet WS Imperial Black 1 Liter

Productnummer: WS00005   |   Kleurverdiepende beschermlaag in antraciet   |   Maakt uw bestrating onderhoudsvriendelijker   |   Geschikt voor een oppervlakte van circa 15 m2

€ 30,75 Per Liter incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kleurverdiepende Beschermlaag Antraciet WS Imperial Black 1 Liter

  • Maakt verkleurde antraciete/zwarte bestrating weer donker
  • Beschermd tegen het hechten van vuil zoals groene aanslag
  • Voorziet van impregneerlaag
  • Geschikt voor een oppervlakte van circa 15 m2
  • Vorstvrij bewaren

Kleurverdiepende Beschermlaag Antraciet WS Imperial Black 1 Liter

Heeft u prachtige antraciet kleurige of zwarte terrastegels, oprit bestrating of muurblokken, maar merkt u dat de stenen steeds lichter van kleur worden? Dat kan een enorme tegenvaller zijn, maar wij hebben de oplossing! Met de kleurverdiepende beschermlaag van WS Imperial Black worden uw stenen van beton, cement en natuursteen weer donker van kleur en daarnaast ook voorzien van een impregneer laag. Hierdoor hecht vuil, zoals groene aanslag, zich minder snel waardoor uw bestrating ook een stuk onderhoudsvriendelijker wordt.

Heeft vuil al zijn slag kunnen slaan op uw bestrating? Reinig deze dan eerst met WS Advance. Dit middel zorgt er niet alleen voor dat de stenen goed schoon zijn, maar brengt ook een primer aan zodat de WS Imperial Black beter kan intrekken en dus nog beter zijn werking kan doen!

Met 1 fles WS Imperial Black van 1 liter kunt u 2 lagen aanbrengen voor het impregneren van een oppervlakte van circa 15 m2. Het middel is uitsluitend geschikt voor zwarte en/of antraciete bestrating. 

Gebruik

Na het reinigen met WS Advance de vloer goed laten drogen alvorens de Imperial Black dun aan te brengen met de daarvoor bestemde applicatie. Geadviseerd is om 2 lagen, afhankelijk van de luchtvochtigheid is de droogtijd ca. een half uur per laag. U kunt meerdere lagen aanbrengen mits de vorige laag goed gedroogd is.

Bewaaradvies

Het is van belang dat u dit product vorstvrij bewaard. 

Gadero bezorgd de WS Imperial Black en andere producten van WS Tuinproducten binnen 1-5 werkdagen in Nederland, België en Duitsland. Combineer de WS Imperial Black met oprit bestrating, stapelblokken en diverse bestrating toebehoren zodat u direct aan de slag kan met een prachtig terras of oprit!

Zoekt u dit product, maar heeft u geen donkere bestrating? Bekijk dan de WS Seal & Protect. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan onze andere onderhoudsmiddelen, reinigingsmiddelen en impregneermiddelen in de categorie bestrating onderhoud

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Kleurverdiepende Beschermlaag Antraciet WS Imperial Black 1 Liter Kleurverdiepende Beschermlaag Antraciet WS Imperial Black 1 Liter   |   Kleurverdiepende beschermlaag in antraciet   |   Maakt uw bestrating onderhoudsvriendelijker   |   Geschikt voor een oppervlakte van circa 15 m2 Op voorraad
€ 30,75 Per Liter incl. BTW