Logo Gadero
service

Klimroos - Rosa (K) 'Red Climber'

Productnummer
YR78244
Bloeimaand: Juni, Juli, Augustus en September
Winterhard: Tot -20 graden Celsius
klimroos_rosa
Per stuk

11,25

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Hoogte
75 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Langbloeiende klimplant voor pergola gevel schutting of muur

  • Mooie dieprode bloeikleur - de originele rozen kleur

  • Geleverd in S-pot - Hoogte 75 cm

  • Beschikt over stekels

  • Niet wintergroen

Specificaties

Materiaal
Planten
Product type
Klimplanten
Offerte knop
Ja
Kleur
Rood
Hoogte
75 cm

Klimroos - Rosa (K) 'Red Climber'

Op zoek naar een klimroos die echt opvalt in uw tuin? De Klimroos - Rosa (K) 'Red Climber' is een van de populairste klimplanten die met name opvalt door de authentieke dieprode rozenkleur. De bloeitijd van de Klimroos - Rosa (K) 'Red Climber' is van juni t/m september. Deze sierlijke Rosa Klimroos zal tijdens de bloeiperiode uitbundig bloeien met veel rozen op variërende ranken. De volwassen hoogte van deze klimroos is ca. 4 meter. Hiermee zijn deze klimrozen uitermate geschikt om grote delen van uw schutting, trellis, gevel, pergola of rozenboog te laten beklimmen. De Klimroos Rosa 'Red Climber' is qua winterhardheid erg goed en is bestand tot ca. -28 graden Celsius. Deze prachtige klimroos is niet wintergroen en verliest het blad tijdens de winter.

Deze Klimroos - Rosa (K) 'Red Climber' wordt geleverd in een S-pot met een hoogte van ca. 75 cm.

Opbinden en ondersteunen van de Klimroos - Rosa (K) 'Red Climber'

Hoe geleid je een klimroos? Klimroos - Rosa (K) 'Red Climber' staat bekend als een eenvoudig te leiden klimstruik. Voor het aanplanten tegen bijvoorbeeld een muurtje, gevel, trellis, schutting of langs een pergola dient u deze opvallende Roa klimroos goed te begeleiden. U dient als eerst een trellis te bevestigen aan de oppervlakte dat u went te begroeien. Vervolgens kunt u de klimroos vastbinden en begeleiden.

Standplaats en verzorging

Klimroos Rosa gedijt het beste op een plek met halfschaduw of volle zon. Plant een nieuwe klimroos altijd op een goed waterdoorlatende grond. Geef de klimplant bij warme en vooral droge (zomer)dagen altijd voldoende water. Voor optimale verzorging van deze Klimroos - Rosa (K) dient u deze voedingsstoffen te geven in het voor- en najaar. Gebruik hiervoor bij voorkeur een Rozenmest die speciaal is ontwikkeld voor rozen en klimrozen. Hiermee stimuleert u de groei en fraaie rode rozen bloeikleur en bladgroen. De eerste snoeiperiode van de klimroos is begin maart. De zijtakken van de klimroos snoeit u dan terug tot ca. 2 a 3 ogen vanaf de hoofdtak. De hoofdtak van de Rosa (K) 'Red Climber' klimroos dient u niet te snoeien. Na de bloeiperiode, rond eind augustus, dient u de uitgebloeide bloemen terug te snoeien.

Tip: De Klimroos - Rosa (K) 'Red Climber' is prima te combineren met bijvoorbeeld andere klimplanten & een kant-en-klaar borderpakket.

Levertijd

Voor klimplanten en klimrozen zoals deze Klimroos - Rosa (K) 'Red Climber' geldt dat deze binnen ca. 10 werkdagen bij u worden geleverd. De levering wordt geheel verzorgd door Yarinde met busjes door ervaren chauffeurs tot helemaal aan uw tuin. U ontvangt e-mail en SMS met de leverdatum en tijdsindicatie. Handgeselecteerde A-kwaliteit gegarandeerd.