Paved klinkers 24x16x8cm München Asbruin

Productnummer: PAV70023   |   Duitse topkwaliteit stenen en toch betaalbaar

€ 25,48 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Paved klinkers 24x16x8cm München Asbruin

  • Duitse topkwaliteit maar toch betaalbaar!
  • Geschikt voor terras en oprit
  • Inclusief 2 halve beginstenen per m2
  • Met afstandhouder en facetrand

Paved klinkers 24x16x8cm München Asbruin

Een eye-catcher voor uw terras of oprit.

Met deze bruine betonklinkers haalt u hoge Duitse kwaliteit voor uw tuin zonder hier de hoofdprijs voor te betalen. De Paved klinkers München zijn een uitstekende keuze voor uw oprit, terras of looppad. Door de makkelijke vorm en afmetingen kunt u de klinkers precies leggen in de bestrating zoals u dat voor ogen heeft.

De stenen zijn geborsteld zodat de oppervlakte zacht oogt en aanvoelt en is het rolgeluid laag. In de zomer kunt u dus heerlijk buiten lopen op blote voeten zonder dat dit onaangenaam aanvoelt. Daarnaast is er een deklaag op de stenen aangebracht, wat de stenen beschermd tegen het intrekken van water. Dit voorkomt groene aanslag en andere vlekken op de steen. Ook zijn deze klinkers kleurvast, waardoor u zich nog minder zorgen hoeft te maken om verkleuringen. Hierdoor kunt u het hele jaar genieten van een prachtige oprit of terras. Door de vele mogelijke legpatronen kunt u op verschillende manieren een groot ruimtelijk effect creëren.

Specificaties

Deze klinkers hebben een afmeting van 24x16x8 cm en wegen 176 kg per m². De hoeveelheid per volledig pallet is 24 klinkers + 2 halve stenen zodat u altijd een mooi begin en einde kunt maken. Daarnaast zijn de stenen standaard voorzien van afstandhouders en een facetrand en de slijtvaste laag is gemaakt van prachtige kwartszand. Het merk Paved wordt geproduceerd in een betonfabriek in Duitsland. Hierdoor garanderen wij een topkwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

Snelle levering & accessoires

De Paved München asbruin klinkers zijn binnen 2-9 dagen leverbaar in heel Nederland, België en Duitsland. Maak uw bestrating compleet met zand, watergoten, opsluitbanden en stapelblokken. Wanneer u besteld bij Gadero kiest u voor expertise en bestelt u tegen gunstige thuiswinkel waarborg service voorwaarden.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tip voor oprit Paved klinkers Munchen Asbruin sfeerfoto Paved klinkers 24x16x8cm München Asbruin   |   Duitse topkwaliteit stenen en toch betaalbaar Op voorraad
€ 25,48 Per m2 incl. BTW