KOOPJESHOEK - Kloostertafel Geschaafd Lariks met wit onderstel 180 x 98 x 78 cm

Productnummer: KHRR2045-180-98-78 Warme uitstraling   |   Tafelblad van geschaafd lariks hout   |   Kant en klaar, geen bouwpakket

Op voorraad (1 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 199,95 per stuk
Delen via WhatsApp

KOOPJESHOEK - Kloostertafel Geschaafd Lariks met wit onderstel 180 x 98 x 78 cm

KOOPJESHOEK artikel: de tafel heeft twee deuken in de poten/balken welke wit zijn overgespoten. Zie foto's.

Deze prachtige 180 cm lange kloostertafel met tafelblad van geschaafd Lariks hout en wit onderstel springt meteen in het oog. Het 98 cm brede tafelblad van gedroogd en glad geschaafd Lariks hout heeft prachtige vlammen, levendige tekeningen en beschikt over de kenmerkende gele en rode tinten van lariks hout. Het strakke en robuuste witte onderstel van deze kloostertafel zorgt een uniek uiterlijk. Deze trendy houten kloostertafel wordt in zijn geheel kant en klaar en op maat gemaakt, dus geen gedoe met bouwpakketten en bouwtekeningen.

Kloostertafel voor binnen of buiten? De 8.8 x 8.8 cm dikke witte tafelpoten en ligger spuiten wij eerst met een grondverf lak en vervolgens met een aflaklaag. Kortom, deze fraaie kloostertafel met wit onderstel is zowel geschikt voor binnen als buiten. Voor buitengebruik leveren wij rubberen doppen mee. Wij adviseren de kloostermodel tafel tijdens de wintermaanden binnen op te slaan voor een langere levensduur. Het Lariks tafelblad adviseren we meteen 2 keer met onze superdekkende Maxrelease transparante beits te behandelen indien u de tafel buiten wilt gebruiken. Ook voor binnen gebruik is beitsen zeker aan te raden, zo voorkomt u kringen van bijvoorbeeld kopjes op het prachtige lariks tafelblad.

De Lariks steigerplanken van het tafelblad zijn vakkundig glad geschaafd, geschuurd en gedroogd. Door het terugdrogen heeft u minimale werking en harsuittreding van uw tafelblad. Dankzij het schaven heeft u een superglad oppervlakte en geen kans op splinters. Heeft u grote stoelen? Dan raden we u de 114 cm breedtemaat aan. Uw stoelen zullen dan beter onder uw tafel passen. 

Het 98 cm brede lariks houten tafelblad bestaat uit vijf geschaafde, onbehandelde Lariks steigerplanken van maar liefst 19.5 cm breed en 3 cm dik. Voor een extra fraaie afwerking is gebruik gemaakt van een extra witte balk van 4 x 6 cm onder het tafelblad. Het witte onderstel is gemaakt van 2 x wit geverfde 8.8 x 8.8 cm dikke poten. Let dus om de leuninghoogte van uw stoelen (maximaal 65 cm)! Eventueel is maatwerk mogelijk, zonder witter onderbalk onder uw tafelblad. De tafelpoten zijn standaard niet demontabel. 

De op maat gemaakte en kant en klare kloostertafel met wit onderstel heeft een gangbare hoogte van 78 cm en is geschikt voor stoelen met een maximale leuninghoogte van 65 cm. Deze trendy Lariks tafel met wit onderstel voor binnen en buiten is hier bij Gadero exclusief online te bestellen in diverse lengtematen varierend van 180 tot 300 cm. De meest verkochte maten zijn 2 en 3 meter alsmede 240 cm. We bieden deze tafel in breedte 98 cm (5 planks) en Vanaf lengte 260 cm in de breedte 114 cm (6 planks).

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kant en klaar Eettafel kloostermodel lariks met wit onderstelKloostertafel Geschaafd Lariks met wit onderstel 180 x 98 x 78 cm NIEUW Warme uitstraling   |   Tafelblad van geschaafd lariks hout   |   Kant en klaar, geen bouwpakket
€ 199,95 per stuk incl. btw