Kloostertafel Teak Hardhout 220 x 100 x 77 cm Eettafel buiten of binnen

Productnummer: SS22050 Geschikt voor 6 tot 8 personen

€ 809,95 € 599,95 per stuk
of betaal in termijnen vanaf € 19,90 p.m. Meer info
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Kloostertafel Teak Hardhout 220 x 100 x 77 cm Eettafel buiten of binnen

  • Zeer duurzaam hout
  • Glad geschaafd teak hardhout
  • Eenvoudig prefab bouwpakket in doos
  • Direct leverbaar
  • Prefab bouwpakket in doos, in circa 25 minuten op te bouwen

Kloostertafel Teak Hardhout 220 x 100 x 77 cm Eettafel buiten of binnen

Zoekt u een luxe, duurzame tafel voor buiten? Deze glad geschaafde tafel van teak hardhout heeft de afmetingen van 220 x 100 cm, een gangbare hoogte van 77 cm en een armstoelhoogte 65 cm. Het blad van 220 x 100 cm is glad geschaafd. Daarnaast is deze eettafel voor buiten zeer goed bestand tegen weersomstandigheden. De design teak hardhouten tuintafel of eettafel voor binnen is geschikt voor 6 tot 8 personen. Het kloostertafel model zorgt voor extra uitstraling en stevigheid. 

Behandelingsmethode

Om uw houtproduct te beschermen tegen vuil, vlekken, wind en weer raden wij u aan om het hout 2 á 3 keer per jaar te behandelen met een verf of beits. Voor de behandeling het hout eerst reinigen met een ontvetter. Na deze behandeling het product een paar dagen laten drogen om het vervolgens licht af te schuren. Onbehandeld, geolied of gebeitst hout kan worden behandeld met een kleurloze of gekleurde beits of verf. Indien u deze behandeling voor het eerst uitvoert, adviseren wij u om 2 lagen beits of verf aan te brengen. Voor alle vervolgende behandelingen volstaat 1 beits/verflaag. Indien uw meubilair wordt blootgesteld aan hoge (zomerse) temperaturen, dan heeft dat tot gevolg dat er een natuurlijk proces in het hout wordt gestart en zal er hars uit lopen, vooral rondom de noesten. Zodra het meubilair afkoelt zal de hars uitharden en dient u dit voorzichtig af te schrapen en daarna te verwijderen met terpentine of sterke alcohol zoals bijvoorbeeld Wodka.

 

Vragen & antwoorden over dit product

Wat is de ruimte tussen de poten?

De ruimte is +- 136 cm.

Welke armstoelhoogte is er bij deze tafel?

De armstoelhoogte is bij deze tafel 65 cm

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
kloostertafel teak hardhoutKloostertafel Teak Hardhout 220 x 100 x 77 cm Eettafel buiten of binnen Geschikt voor 6 tot 8 personen Ruim op voorraad
€ 809,95 € 599,95 per stuk incl. btw