Knikkertegels

terrastegels leggen tips

Knikkertegels

Knikkeren is een typische buitenactiviteit voor kinderen. Dat komt vooral, omdat een knikkerpotje makkelijk te realiseren is. Wij raden het gebruik van een betonnen knikkertegel aan inplaats van bijvoorbeeld een plastic potje wat kapot kan gaat of weg kan waaien. Ook maken kinderen soms zelf een potje in het zand, dit spoelt makkelijk weg na een regenbui. Deze knikkertegels van beton zijn simpelweg de oplossing. Verwijder één van de bestaande betontegels uit uw terras en plaats op die plek deze tegel. Zo heeft u in een handomdraai een knikkerplek geschikt voor een kindvriendelijke tuin.

De knikkertegels hebben dezelfde afmetingen als een normale betontegel, of stoeptegel; 30x30 cm en zijn 6cm dik. Verkrijgbaar in rood, zwart, geel en grijs. 

Verkeerstegels

Binnen ons assortiment tegels bieden wij ook verkeerstegels aan. Denk dan aan bijvoorbeeld verkeerstegels om parkeren te voorkomen of verkeerstegels die aangeven waar iemand mag parkeren. Zelfs verkeerstegels met een haaientand zijn verkrijgbaar bij Gadero! 

Naast knikkertegels hebben wij een ruime collectie sierbestrating. Kies uit betontegels, tuinbestrating, opritbestrating, split & grind en stapelblokken

Ook onmisbaar in een kindvriendelijke tuin; Speeltoestellen. Bij Gadero, uw online hout en sierbestarting specialist heeft u de grootste keus en de beste voorwaarden. Bestel nu online!

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode