Koppelstone Split Geel 1 - 3 mm 25 kg Inveegsplit

Productnummer: EX70420-25 Inveegsplit   |   25kg zak


Koppelstone Split Geel 1 - 3 mm 25 kg Inveegsplit

Koppelstone split 1 - 3 mm in de kleur geel is een dunne vorm van split. Het split wordt veel gebruikt als "inveeggzand". Bij het leggen van een geel getinte bestrating kunt u het koppelstone split in de kleur geel gebruiken om de voegen tussen de klinkers mee te vullen. Hierdoor liggen de klinkers uiteindelijk steviger en verzakken deze niet. Inveegsplit bestaat letterlijk uit gespleten stukken steen. De maatvoering 1 - 3 millimeter betekent dat dit type split is gezeefd door een zeef met een maaswijdte van 1 tot 3 mm.

Bestel voegsplit samen met uw gele sierbestrating bij Gadero.

Is dit niet de variant die u zoekt? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment inveegsplit.


Vragen & antwoorden over dit product

Mijn terras is bestraat met oude geeltjes. Tussen de stemen komt veel onkruid. Mijn vraag: is dit gele inveegsplit hiervoor geschikt en hoeveel vierkante meter dekt een zak van 25 kilo? Wanneer ik het laat bezorgen, is het dan mogelijk om de zak in de tuin geplaatst te krijgen?

Onkruid komt veelal van bovenaf tegen de verwachting van bijna iedereen in. Stenen moeten daarom altijd goed worden schoon gehouden door regelmatig het vuil eraf te vegen of te spoelen. Echter zal het split zeker helpen om in ieder geval geen of minder onkruid van onderen te krijgen. Nog beter is het gebruik maken van worteldoek onder de stenen. 

Met een zak van 25 kg kunt u 0,33 m2 bedekken uitgaande van een laagdikte van 5 - 6 cm. Deze zakken worden in principe tot aan de voordeur geleverd. Uiteraard kunnen wij of kunt u prima aan een chauffeur vragen of het achter het huis geplaatst kan worden. Deze keuze zal hij of zij dan zelf maken. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Koppelstone Split Geel Koppelstone Split Geel 1 - 3 mm Inveegsplit   |   25kg zak Op voorraad
€ 8,95 Per zak incl. BTW